Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosbaopomoc

prosba o pomoc

Polecane posty

Gość prosbaopomoc

Nie wiem, czy na właściwym forum piszę, ale mam taki temat... Jestem mężatka, 5 lat po ślubie, mamy dwoje małych dzieci (28 i 14 miesiecy), ja zajmuję się domem, tylko mąż pracuje, no i właśnie... często pod koniec miesiąca musimy ostro kombinowac, żeby wystarczyło pieniędzy, zazwyczaj musimy cos pozyczac... Mąż bardzo się stara, pracuje, ile daje sił, ale 3 tysiące, to malo na taką rodzinkę... Na same pampersy idzie okolo 400 zl, nie liczac innych rzeczy... Od dawna przymierzamy sie do kupna mebli, jakiejs takiej mebloscianki, zeby pomiescic te wszystkie rzeczy, glownie ubranka dzieci... Dysponujemy taką starą meblościanką, to jeszcze prezent slubny moich teściów... Meble są niepraktyczne, mało pojemne, niepakowane... Ciężko nam odłozyć na te meble i dlatego chciałam zapytać, czy znalazłby sie ktos, chcący nas wesprzeć? Ktos, kto bezinteresownie wpłaciłby jakiś wdowi grosz na nasze konto?

Gość prosbaopomoc
OK, dzieki ;)

Gość zigzag...
mam już to za sobą. Dwa razy pieniązki poszło na takie konta i nawet sie osoba nie odezwała potem takze sorki.

Gość zigzag...
może ktoś ma jakieś meble po prostu?

Gość etyery
już jedna taka była na kafeterii, potem się okazało że to przekręt, to jakiś koleś sobie "dorabiał"

Gość prosbaopomoc
jasne, o naciągaczy łatwo; ja do takich nie należę, ale przez internet trudno to udowodnić; mój mąz też paru osobom z internetu "pozyczył" i ślad po nich zaginął... więc rozumiem wasze obawy

Gość etyery
to przestań prosić o pomoc finansową

Gość zigzag...
teraz tym bardziej uwazam , że tto przekręt. " Mąż paru osobom z neta pozyczyl" Jasne. Stare socjotechniczne metody odbijania piłeczki.

Gość prosbaopomoc
mysl, co chcesz...; dobranoc... dziekuje za opinie

Gość nie lubię Cię, weź idź się..
tej ludzie po co w ogóle odpowiadacie na takie głupie posty. jak można pisac takie pierdoły, kogo obchodzi czy ty masz dobrze czy zle, powiem ci nikogo. wiec zwyczajnie wez sie za robote

Gość 454545
3 tysiące to mało? :O żałosna jesteś ludzie żyją z honorem, nie żebrząc po forach, za mniejsze sumy

Gość lolo000
Meble stare i niepraktyczne bo mają aż 5 lat? Ja pierdolę :O Z takim podejściem to roczny samochód będzie dla Ciebie rupieciem, księżniczko.

Gość katka__prawdziwa.
Trzeba było sobie nie robić bachorów, skoro nie potraficie się utrzymać. 3 tys.zł i ciągle musicie pożyczać? I na co liczysz? Że ktoś przeleje Ci np. 100 zł? Od razu pewnie wydałabyś na kosmetyczkę albo na bluzkę. Jak możesz tak ordynarnie żerować na ludzkiej naiwności? Narobiłaś sobie bachorów a teraz jęczysz. I to wcale nie mając mało kasy. Może ruszysz dupę i pójdziesz do pracy, co?

Gość mężatka 26
ale wy złośliwi 3 tysiace to smieszne pieniadze a ona ma dwojke dzieci na utrzymaniu, wiec nie rozumiem po co to dokuczanie inna sprawa ze ja tez nie dałabym obcej osobie kasy w ciemno

Gość prosbaopomoc
dzieci sa chciane, kochane, planowane; mamy za soba dlugie starania o dziecko, jedno poronienie..., wiec dzieci sa dla nas skarbem; mable maja ponad 30 lat, sa prezentem slubnym moich tesciow...; ale piszcie, co chcecie, zlinczujcie mnie... bo tak najlatwiej... tak, 3 tysiace wyplaty, ale mamy miesiecznie 600 zl kredytu (pare lat temu zrobilismy lazienke za kredyt..., do dzis sie nie pozbieralismy po tym...)

Gość prosbaopomoc
Dziekuje wszystkim za wlaczenie sie w temat; dobranoc i szczesliwego nowego roku...

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej