Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina to super dziewczyna);

Myślę o zakupie; gazie pieprzowym,paralizatorze??

Polecane posty

mam 18lat,dla swojego bezpieczeństwa chce kupic tylko nie wiem co lepsze pieprzem wrazie obrony może być wiatr i sama też się mogę załatwić,a paralizator w razie obrony to ktoś może mieć słabe serce i go niechcąco zabić i nie wiem co wybrać

Gość zaraz się porzygammmmm...
Nic. I tak jesteś za głupia by to używać.

proszę o opinie kogoś na poziomie a nie chamów i marginesów......

Ku_rwa , kto znowu za_je_bał mi klamkę !!!

Gość warkot
12skizto: co za parszywe czasy. kiedys jak panienka z dobrego domu miala gaz to zamykala sie w toalecie i go pozbywala a nie rozglaszala o tym calemu swiatu. co za chamstwo i porobstwo!

Sama się wśród marginesu obracasz, skoro takie rzeczy są ci potrzebne.

Jesteś głupi,wracam wieczorem z szkoły bo chodzę na zaoczne w Rzeszowie pełno durni a nie jest mile słyszeć jaka suczka może zaraz się zabawimy a sama wracam z szkoly w nocy.A w calej Polsce ilu jest przestepcow durnoto.A jak mialam 16lat szlam z kolezanka uliczka ciemna facet chcial nas zaatakowac ale sie skaplam wczesnie i uciekly ale taka blondyka nie miala tyle szczesci zaatakował ją.A jak z koleżanka usłyszały wołanie o pomoc to pobiegły i co widzialam facet siedział na niej i ją dusił,z koleżanką zaczeliśmy ją ratować szarpać się ale facet wiadomo silniejszy zauwazylam konar nawet gruby pobiegłam uderzyłam z calej sily naszczescie go ogluszylo i nas ktos uslyszal i on uciekl wiec nie mow mi ze jestem glupia czy cos takiego bo wszedzie mozna spotkac debila

Gość ciebie 12skitzo
to nikt nie ruszy więc nie masz się o co bać

Po pierwsze - daj sobie spokój z chodzeniem do tej szkoły. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów, a do tego twoja składnia pozostawia wiele do życzenia. No chyba, że to jakaś szkoła dla opóźnionych w rozwoju, to przepraszam. Po drugie - to, że ktoś rzuci do ciebie takim tekstem nie oznacza, że masz prawo go od razu gazem potraktować, bo możesz za to odpowiedzieć, bądź sprowokować agresję. Po trzecie - skoro tak świetnie poradziłaś sobie bez tych sprzętów przy użyciu samego konara, a do tego jesteś tak silna by taki konar unieść, to może noś po prostu konar pod pachą dla obrony?

Gość ja tez mam gaz od kilku
lat czuje sie z nim pewniej nosze go w torebce i jak mnie pies zaatakowal to sie przydał ;)

Gość ;lmdl;dm;dm;qldmq;ldm
"Do zdarzenia doszło w czwartek w pobliżu placu Akademickiego w Bytomiu. To ścisłe centrum miasta. Kobieta niosła obiad mężowi, który został dłużej w pracy, kiedy z krzaków przy chodniku wyszedł mężczyzna. Zaatakował kobietę bez słowa, wciągnął ją w zarośla i zgwałcił. Choć w pobliżu przechodzili ludzie, nikt nie ruszył na pomoc broniącej się kobiecie. Dopiero po całym zdarzeniu, gdy udało jej się wyjść z krzaków, ktoś wezwał policję. Ofiara powiedziała, że sprawcą był obcokrajowiec o czarnych włosach, podała też, co miał na sobie mówi osoba znająca kulisy sprawy. Oficerowie kryminalni jeszcze tego samego dnia zatrzymali dwóch obywateli Rumunii, którzy pasowali do rysopisu sprawcy. Kobieta przez lustro weneckie bezbłędnie wskazała jednego z nich jako gwałciciela. Mężczyzna stwierdził, że nie rozumie po polsku, musimy więc ściągać biegłego tłumacza języka rumuńskiego. Przesłuchanie odbędzie się więc dopiero w sobotę mówi informator gazety.pl Policja zabezpieczyła na ciele kobiety materiał biologiczny sprawcy. Wyniki DNA powinny być na początku nowego roku." strona http://tvp.info/informacje/polska/gwalt-w-centrum-bytomia/6065621

"jak mnie pies zaatakowal to sie przydał" Potraktowałaś gazem policjanta? :o SZOK!

Gość ja tez mam gaz od kilku
a od kiedy policjant to pies? :D nie życze Ci takiej przygody zwłaszcza w nocy :P

Gość KRL IR
Kup sobie paralizator z gazem pieprzowym - Skorpion.

Gość wszokowanie
Wstrząsające to co się wydarzyło w Bytomiu. Ludzie to też... szkoda gadać...

Gość wszokowanie
zaraz się porzygammmmm... - ten "nieomylny" pajac znowu tutaj? Masz orgazmy pisząc, że jakaś osoba jest głupia? Ty durniu, nad składnią można popracować i poprawić w jedno popołudnie, a twojej ciemnoty nie da się zmienić. Kołtun z ciebie pospolity:)

Najlepsza rada jest taka jak jakiś facet napadnie na nas i uda nam się go powalić na ziemię wtedy za wszelką cenę nie możemy mu dać stanąć na nogi trzeba go przytrzymać przy ziemi wyjąć z torebki komórkę i zadzwonić po pomoc.

Gość martixx
Ja jestem instruktorką strzelectwa. Do obrony nosze pistolet na gumowe kule- niestety na pozwolenie. polecam ci pistolet na gaz ale taki za min 400zł- strzela takim ciśnienie m ze nawet pod suży wiatr mozesz uzywac.

Gość Kup gaz
Pieprzowy w zelu.Jest mniej podatny na wiatry

Gość martixx
ale na gumowe kule sa tez bez zezwolen polecam!

Gość anonimowo bardzo dziś
Czuje że przegrałem zycie bo ja tez się boje mimo że niby jaja mam............. I sam myślę o kupnie broni na sztukę

a ja sie zastanawiam jak przy moim wzroscie 1,60 miala bym przytrzymac faceta przy ziemi :O?

Gość do Coralick
Dziwne pytania zadajesz. Sciągasz majtki, stajesz nad nim i siadasz mu cipką na twarzy. Gwarantuję że bedzie zachwycony i nie bedzie chciał uciec:)