Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anouk i iftar

Do prawicy szeroko pojętej

Polecane posty

Gość anouk i iftar

Do ludzi prawicy: Korwin, Ziemkiewicz, Kaczyński (tak, pan też), Józwiak, Rydzyk (mimo wszystko jest jakaś iskierka nadziei w tym radiu), Macierewicz (gospodarczo poglądy do kitu, ale chociaz służby sie go boją i dobrze, taki człowiek też się przyda), Kurski, Ziobro, ludzie z PJN, radio kontestacja (wiem, że panowie nie lubią jak ich sie porównuje do prawicy, ale czy ważne jest nazewnictwo, w końcu o jedno chodzi), Giertych( chyba czas skończyć tę dziwna przyjaźń z Sikorskim, szacunek ludzi nie jest tego wart panie mecenasie) , LPR, Szeremetiev, Solidarni 2010, Solidarność Walcząca, Młodzież Wszechpolska, ONR, Paweł Chojecki, inni ludzie z UPR i Nowej Prawicy, Marek Jurek, Ludwik Dorn i wiele, wiele innych, których tutaj nie wymieniłam Kochani! Musimy razem pracować dla dobra tego kraju. Nie możemy udawać, ze nie ma zagrożeń. Wiem, że są sytuacje, które nas dzielą i poglądy, które nie zawsze są takie same. Musimy zdać sobie sprawę z tego, że ludzie maja dosyć tych rządów. To widać na ulicach (różnego rodzaje marsze). Chciałabym prosic o zgodę miedzy organizacjami, które walczą o wolność i którym nie obce są prawicowe poglądy. Musimy docierać do szkół, uczelni, miejsc pracy, ale przede wszystkim do tego pojedynczego człowieka. Bo dla nas liczy się człowiek. Wiem, że są sprawy, które nas łączą i dlatego powinniśmy to wykorzystać i pokazać, że prawica mimo różnych poglądów potrafi działać wspólnie na rzecz Polski. Szczególny Apel kieruję do Prawa i Sprawiedliwości i prezesa Jarosława Kaczyńskiego: Macie tę przewagę nad innymi organizacjami prawicowymi, że jesteście w parlamencie i poprzez głosowanie możecie pokazać, że bronicie wolności, niepodległosci i spraw Polski. Nie głosujcie tak jak reszta. Hałasujcie tyle ile się da. Jeśli jednak będziecie głosować tak jak tamci, to stracicie szacunek ludzi i cięzko będzie go wam odbudować Powinniśmy stworzyć jeden wspólny blok (niekoniecznie wyborczy) tak, aby każdy w tym bloku był odpowiedzialny za co innego. Najważniejsza jest jednak współpraca. Sami nic nie wygramy i nie ugramy. Musimy odzyskać to co zostało utracone Dziękuję za uwagę i mam nadzieję na szeroką współpracę Wioletta

Gość ptasiek nastroszony
wioletta pomylilas swe powolanie, faceci sa do rzadzenia i politykowania a Niewiasty do rodzenia tych , ktorzy beda rzadzic.

Gość HMS..DSS...Petard
Nie Dorn, ale Dornbaum. Mała lecz subtelna różnica.