Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolkax90

bez osobowosci beznadziejnie nudna :(

Polecane posty

hey postanowilam napisac bo nie mam z kim pogadac jestem sama na tym swiecie nie mam znajomych kolegow przyjaciol rodzina sie odwrocila o ile mozna ich nazwac rodzina eh

Gość Przygnębiony
Też się tak często czuję, radzę poczytać książki o samorozwoju, nie potrafię ci nic innego doradzić. Jednak mam bardzo podbne doświadczenia mam 19 lat (20 niedługo). I nauczyłem się, że nawet mimo kochającej rodziny czy czegokolwiek, w życiu bywa różnie, ja np. nie mam ani jednego prawdziwego przyjaciela. Trzeba wiedzieć, że jesteśmy samotną mocną wyspą, i powinnaś się cieszyć z tego co masz, myśl tylko o tym co w tobie dobre, inni ludzie na prawdę nie stanowią o twojej wartości. Staraj się budować swoją wewnętrzną siłę, jednocześnie nie odwracaj się od ludzi, nawet jeśli nie czujesz sie swobodnie w jakiejś grupie ludzi, staraj się przebywać z nimi włączać do rozmowy, po pewnym czasie się do ciebie przyzwyczają( taka już nasza natura) i będzie wszystko ok :)

trace kogos kogo kocham bo nie umiem sie otworzyc :( nie mam mu o czym mowic :( w poprzednim zwiazku kompletnie zatracilam jakie kolwiek uczucie atrakcyjnosci pewnosci siebie czuje sie okropnie slaba nie doceniona nikomu nie potrzebna :(...