Gość dziwnasytuacja Napisano Styczeń 2, 2012 Chciałabym żebyście mi doradziły co zrobić bo tak naprawde nie mam sie komu wyzalic bestronnemu. Jestem w Anglii i pracuje w restauracji Tureckiej (jak wiecie na wyżyszych stanowiskach sama rodzina i oni lubią polki). Bardzo zaczął podobać mi się mój menager (21 lat) był zabawny i fatastycznie mi się z nim gadało wyrażnie mnie podrywał i ja jego też. Rozmawiałyśmy na rózne tematy i dobrze i bezproblemu się rozumieliśmy. Niedawno kiedy zamykaliśmy restaurację piliśmy sobie drinki tylko my tak się złożyło choć on za bardzo nie chciał ale trochę nalegałam i jakoś bez większych problemów się zgodził. Skończyliśmy u niego w domu ale tylko się całowaliśmy choć chciał więcej. I tak na drugi dzień jakoś się do mnie za bardzo nie odzywał zmienił swoje zachowanie przespał się z inną kelnerka (lesba) która podobno jak mówił nie była w jego typie jak mu to powiedziałam to na skoczył na mnie i powiedział że to jego prywatne życie a wcześniej jakoś na takie tematy gadaliśmy normalnie. Próbowałam wszystkiego napisałam mu smsa i próbowałam z nim rozmawiać ale widać że nie chce omija mnie szerokim łukiem nie wiem co mam robić może myśli że jestem w nim zakochana zmiany pracy nie wchodzi w rachube bo teraz nie mogę potrzebuje pięniedzy ale nie wiem co robić źle się czuję w tak dziwnej sytuacji. Jeśli miałaś podobną sytuację proszę cię doradź mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach