Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę racjonalnie i kultura

Która matka lepsza-po cc czy sn?

Polecane posty

Gość beatka sk czy ty
i wszystko jasne tak własnie napisałam bo tak uwazam! I nie oceniam czy matka ktora miala cc jest gorsza czy lepsza tylko po prostu uwazam ze cc to nie porod!

Gość ale ciemnogrod :((((
i tu cie zadziwie, bo ja mam w wypisie ze szpitala jak byk napisane "PORÓD operacyjny". ale nie--- jakas beznadziejna durnota z kafe jest mądrzejsza od dr nauk medycznych podpisujących sie pod wypisem.

Gość beatka sk czy ty
sama jestes beznadziejna ale nie durnota tylko baba! nawet dziecka urodzic nie mozesz/umiesz tylko musza Ci je wyciągac z brzucha hahahah Beznadziejne babsztyle!!!! rzygac sie wami chce!

toba sie chce kurvo rzygac! jak jestes taka tempa do idz sie douczyc a nie wypisujesz takie beznadziejne bzdety

a poza tym mozesz sobie wylewac jedna z druga tyle jadu ile chcesz, mnie to nie rusza.

i uwazaj szmato bo nie wiesz co jeszcze dla ciebie los szykuje...

Gość beatka sk czy ty
nie chce mi sie z toba gadac

to nie gadaj! idz lepiej korzystaj z zycia, bo moze sie odmienic i wtedy inni beda na ciebie pluli ze jestes beznadziejna. a za zdanie "nawet dziecka urodzic nie mozesz/umiesz tylko musza Ci je wyciągac z brzucha hahahah" -- nalezy ci sie porzadnie w morde. albo lepiej nie. spawiedliwosc sama cie spotka. zobaczymy jak bedziesz szczekac jak bedziesz na starosc srac pod siebie, albo nie bedziesz mogla na kraweznki wejsc. nie zycze ci, zeby ktos cie wtwdy zwyzywal, ze nawet sac nie porafisz.

Gość beatka sk czy ty
to ty wylewasz jad! masz kompleksiki? nazwałas mnie durnotą beznadziejną, kurwą i szmatą nie ma co super z ciebie mamuska! dajaesz super przykład swojemu dziecku! spojrz prawdzie w oczy obrzuciłas mnie wyzwiskami przykładna mamusko! a mialo byc racjonalnie i z kulturą :-)

poród=rozwiązanie=narodziny Także bez względu czy sn czy cc to ZAWSZE jest poród!

w nosie mam co piszesz! wiem jaka jestem a moje dziecko tez naucze walczyc ze skurwysynstwem

Gość beatka sk czy ty
kto mieczem wojuje od miecza ginie! tyle w temacie zegnam

ho ho ho! coz za madrosci zyciowe :D

Gość olga.w
Troszkę się zgodzę z tym z czy większośc tu pań się nie godzi dla mnie cc to również nie poród ,sama miałam cesarkę i jakoś nie mogę powiedziec że urodziłam do tego w książeczce napisane -wydobycie i podana godzina ,w książeczce pierwszego dziecka napisane poród i podana godzina. Moja stara ciotka zawsze mawiała że kobieta ktora miała cc nie powinna mówic że urodziła dziecko ,że nie wie co to prawdziwy poród i ból ,chyba coś w tym jest

Gość mama synkaaaaaa
ja tez tak myslę i nie ma co tutaj rzucac obelgami :-( moje kolezanki po cc tez uwazaja ze nie urodzily tylko lekarz za nie urodzil :-) pozdrawiam WSZYSTKIE MAMY ( oprocz tych wulgarnych i niekulturalnych :-) )

temat pobudził mnie do rozmowy z mamą i wiecie co ona rodziła sn i przez cc niestety żyję tylko ja z cc ale to inna inszość i powiedziała że wpływu na miłość matczyną to sposób porodu nie ma znaczenia i że jej tylko jednego brakowało przy porodzie cc i tego zazdrości kobietom rodzącym normalnie czyli PIERWSZEGO KRZYKU DZIECKA teraz jest znieczulenie zewnątrzoponowe więc i przy cesarkach kobiety to słyszą ale wtedy tego nie było i w pełnej narkozie robili cc

Gość gość
Beata sk jesteś głupią krowa i idiotką,którą nie szanuje innych kobiet. Każda kobieta rodzi jak może. A tobie nic do tego. Poród to poród i nie ważne czy sn czy przez cc. Ważne jest zdrowie dziecka i matki. Poród to indywidualna sprawa każdej z nas.a to że ty twierdzisz ,że kobieta jest zła matka tylko dla tego że rodzi przez cc ,czy dlatego że nie karmi piersią tylko butelka sprawia, że jesteś kobietą ,którą nie myśli tylko klepie bez sensu swoje mądrości jak stara dewotka. Lub jak ci z kociej wiary co chodzą po mieszkaniach i prawią swoje morały

Gość gość
Matka po cesarce czy po naturalnym porodzie. Tak jak można by zapytać która matka lepsza ta co karmi butelka czy ta co karmi piersią? Matka to matka nie ważne jak urodzisz ważne jak kochasz i wychowujesz własne dziecko. Jakie wpajasz mu wartości. Nie mogę zrozumieć tylko tych ataków kobiet które urodziły sn czy karmią piersią na kobiety po cesarce zamiast się wspierać to jedna drugiej jest wilkiem. Do czego doszło? Żeby zamiast trzymać się razem jako kobiety to skaczemy sobie do gardeł? I to w imię czego ? W imię bycia lepsza matka? Nasuwa mi się tu tylko w woli cytatu piosenka fenomena "ludzie przeciwko ludziom".

Gość gość
Najlepsza jest matka, najgorsza jest maDka.