Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce oddac

chce oddac sofe potrzebujacym,gdzie ich odszukac

Polecane posty

Gość chce oddac

witajcie! mam na zbyciu sofe, chcialabym oddac ja komus potrzebujacemu z mojego miasta, jednak nie wiem jak zdobyc namiary na taka osobe. Wiadomo,ze jak dam ogloszenie to zaraz znajdzie sie ktos, kto ja sprzeda gdzies. Macie jakis pomysl jak dotrzec do tych najbardziej potrzebujacych??

Gość chce oddac
no ok , zgadzam sie, ale w zeszłym roku byla jakas akcja, gdzie moglo sie pomoc najbardziej potrzebujacym rodzinom. I wlasnie widzialam,ze niektorym brakowalo nawet łóżka, bo rodzina byla wielodzietna itd. Czy dzwonienie do mopsu ma sens? Czy oni dysponuja takimi informacjami?

Gość nicości psubrat
potrzebujący mają inne priorytety wśród których sofa zajmuje poślednie miejsce bardziej pożądane są oryginalne gdańskie szafy 🖐️

Myślę, że MOPS nie poda Ci nazwisk, najwyżej mogą sami komuś przekazać. Poza tym sofa, jeśli nie jest rozkładana rzeczywiście nie będzie priorytetem dla żadnej rodziny.

Gość nicości psubrat
a nie mówiłem ;)

Zadzwoń do MOPS-u oni powiedzą .Ja tak podarowałem lodówkę i pare innych rzeczy.

Taaa :p i rodzina albo znajomi pań z mopsu sie ucieszyli, chyba że lodówka i inne sprzęty ledwo juz ciągną...

Szczerze mówiąc to jest tak, że ludzie korzystający z pomocy MOPSU wolą unikać luksusowych sprzętów bo jedna pani im to da a druga pani przyjdzie i nie przyzna im zasiłku no bo skora stać ich na taki luksus jak sofa to wiadomo.

Gość o rany lisabet
jaka ty jestes denna i glupia, nastepny pustak na cafe...

Nie jestem, ktoś z mojej rodziny pracował w pomocy społecznej więc wiem jak to wygląda od ich strony.

Gość chce oddac
ale to jest z funkcja spania, normalnie rozkladana sofa, nie jest jakas luksusowa, troche przybrudzona z gory, ale tak bez zarzutu.