Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z migdałem

dr Woźnicki laryngolog - Poznań Sobieskiego Ty i Dziecko - opinie

Polecane posty

Gość problem z migdałem

proszę o opinie na temat tego lekarza, jutro idę do Niego z synem

Gość problem z migdałem
dziękuję za link może ktoś jeszcze się wypowie?

Ile dziecko ma lat? Ja jako dziecko i jako dorosła chodziłam do laryngologa na os. Marysieńki, w przychodni. Przyjmuję tam małżeństwo. Profesjonalni są :)

czy tam przyjmuje także alergolog? mydełko- jak się nazywają ci lekarze?

Gość problem z migdałem
dziecko ma 4 lata byłam już u jednego laryngologa - prywatnie - dr Łukomska - badanie bardzo szybkie i właściwie od razu diagnoza, że trzeba usunąć trzeci migdał, teraz chciałabym to potwierdzić i mam nadzieję, że na nfz to może nie tak chętnie wycyinają - ale może się mylę?

Gość problem z migdałem
podnoszę

Gość problem z migdałem
czy ktoś miał kontakt z doktorem W?

Gość problem z migdałem
napiszę, może komuś się przyda dr Wożnicki - zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, dobre podejście do dziecka, badanie bezproblemowe, na pewno nie każe za wcześnie usuwać migdała - w przypadku mojego dziecka kontrola za 3 miesiące, migdał owszem duży, ale lekarz stwierdził, że nei tak duży żeby usuwać wcześniej lekarka od razu kazała usuwać w samej przychodni zamieszanie, ale może dlatego, że jest początek roku - było dużo ludzi, kolejka do rejestracji

Gość mama Malwiny
Witam, tez mieliśmy problem z trzecim migdałem, dostałam namiary na dr Woźnickiego i jestem z niego zadowolona, dziecko nie pamięta nic z zabiegu, 10 min. i już było po migdałku, a po 2 godzinach wracaliśmy do domu, córka po drodze gadała jak nakręcona i co najważniejsze mówiła ładnie nie jak dotychczas przez zatkany nos :) polecam jak najbardziej Dr Woźnickiego

Gość gość
jasne super doktorek , dzieciakowi migdaly obwisly w dól a doktorek ani skierowania , ani zabiegu!!!! skandal odsylają dzieci z anginami ropnymi do Pily!!!!! prywatnie to chętnie...... ludzie za co my placimy skladki? znieczulica

Gość gość
My mamy na 22 maja termin wycięcia mogdala u syna wlasnie u dr. Woźnickiego. Na pierwszej wizycie zakwalifikowali do zabiegu na NFZ, termin mial być na sierpień/wrzesień. Po czym po 2 tygodniach doktor zadzwoni, ze termin na maj. Wchodzimy do niego na NFZ i jestem zadowolona

Gość gość
mam pytanie gdzie przyjmuje dr woźnicki czy nadal na os. sobieskiego 109?,bo próbuje sie dodzwonić od kilku dni i nic.czy sa tam okreslone godziny w których trwa rejestracja?

Gość gość
Tak dr Woźnicki przyjmuje nadal na Sobieskiego. A co do do dzwonienia się... lepiej jechać osobiście, bo pani w rejestracji raczy nie odbierać telefonów i ogólnie jest niezbyt rozgarnieta

Gość gość
Ja mogę się wypowiedzieć ponieważ właśnie wczoraj wieczorem wróciliśmy z zabiegu- moje dwie córki 7 lat i 4 latka miały usuwany trzeci migdał. Usuwał dr Woznicki. Jestem naprawdę baaardzo zadowolona z jakości usługi, wszystko bezpłatnie na NFZ. Na sam zabieg czekaliśmy około 5 mc, na 1 wizycie lekarz skierował je na zabieg i wyznaczył termin 24 września 2015. Wczoraj wstawiliśmy się przed 16 (na 16 miał być zabieg). Najpierw pani w rejestracji wypełniła odpowiednie dokumenty( około 15 min) potem poszliśmy do pokoju oczekiwania na zabieg. Pani anestazjolog (świetna miła babeczka-jestem pod wrażeniem podejścia do dzieci jak i rodziców) przyszła do pokoju gdzie czekaliśmy wszyscy na zabieg i opowiadała dzieciom bajkę o baloniku którego nie trzeba dmuchać :) potem zapytała rodziców o sprawy zdrowotne aby wypełnić kartę chorób itp. Następnie po kolei brano dzieci na zabieg. Do sali operacyjnej wchodzi 1 rodzic z dzieckiem, siada się na fotelu z dzieckiem na kolanach, trzyma za rączki a pani anestazjolog dokłada maseczkę z gazem usypiającym, w tym czasie sobie miło rozmawiamy a dziecko zasypia. Następnie biorą dziecko mama wstaje i wychodzi a dziecko zostaje śpiące na fotelu i zabieg się rozpoczyna. Rodzic wraca do sali oczekiwań i gdzieś po dosłownie 10 minutach, góra 15 wołają do kolejnego pokoju pooperacyjnego gdzie nasze dziecko już leży wybudzone w łóżku. Pani co chwilkę przychodzą aby dziecko wysmarkało nosek i tak sobie siedzimy z dzieckiem około 2 godzinki. W trakcie 2 godzin -córki były jako 2 i 3 z kolei, 7 łóżek wypełniło się, i to był koniec zabiegów. A więc 7 dzieci a więc 8 dzieciaków w 2 godziny zostało pozbawionych 3 migdałka. :) Potem na koniec pan doktor przychodzi do każdego dziecka i sprawdza gardziełko i woła rodzica do swojego gabinetu na rozmowę i mówi o zaleceniach. Np. u mnie dzieci miały zabieg w czwartek wieczorkiem to po 3 godzinach od operacji mogły się napić ale po troszku w małych ilościach a 4 godziny po zabiegu coś zjećś(oczywiście papkowatego jak kisiel, budyń, kaszkę itp.) takie jedzenie około 2 dni potem normalnie ale bez jakiś twardych kawałków czy ostrego jedzenia. 5 dni w domu nie wychodzić i tydzień wolne od szkoły. Generalnie napisałam to wszystko po kolei bo sama nie mogłam znaleźć jak to wszystko dokładnie wygląda i się denerwowałam bardzo a tu naprawdę mega pozytywne zaskoczenie! dzisiaj rano już dzieci są całkowicie normalne, bawią się jak zawsze-oczywiście bez szaleństw :) zjadły już chlebek ale bez skórek i z białym serkiem, były baaardzo głode po wczoraj:) POLOECAM Z CZYSTYM SERCEM TY I DZIECKO, DR WOZNICKIEGO I CAŁĄ OBSŁUGĘ PRZYCHODNI. bardzo im dziekuje za tak miłe podejście i do małych pacjentów i do rodziców!!!

Gość gość
Zgadzam się całkowicie z opinia

Gość gość
Miałem przerośnięte ślinianki. Farmakologicznie udało się zminimalizować moje problemy. Przyjął mnie laryngolog Piotr Sawicki, w bardzo przyjaznych dla mnie godzinach. Chodziłem później na kontrolę to zapłaciłem znacznie mniej niż przy pierwszej wizycie. To się jednak docenia.

Gość gość
Podaję ceny w innych miejscach, tak orientacyjnie, nie promuję żadnej z klinik Cena badania laryngologicznego w prywatnych przychodniach: Flosmed/ Barwicka 14A – 120 zł Certus/Grunwaldzka 156 – 125 zł Lux Med – 125 zł Medicover/Andersa 3 –– 140 zł Enel-Med – 145 zł

Gość gość
Rothmedica - 150 - 180 zł

Gość gość
Nie wiem, gdzie iść dr Pasterska, znana, łatwo dostępna, mi przepisywała głównie Budherin, Pronasal, Klacid Uno Dr Wierzbicka - lobbowała Audispray, poleciła alergologa, ten Audispray zapchał mi uszy, skończyłam na plukaniu kolejny lekarz nie pamietam nazwiska odradził mi calkowicie, Budherin tymczosowo stosowac, nie dac sie nabrac na wszelkie sole morskie i spraye do ucha, bo pomaga tyle co nic, a jeszcze ucho zapcha jem na razie allertec, potem hydorxyzinum, nos mam zapchanym przeszlam badania, polipów brak,przegroda krzywa znajoma przeszła 20 laryngologów, dziela sie na homeopatów i zaleczaczy oraz wymaz i antybiotykoterapia, po drodze alergolog znów, nie wiadomo, niech robia badania jest jeszcze Euphorbium spray, raz dobrze działał, potem słabo