Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobita na maxa

Boi mnie po lewej stronie ciala ponizej pepka, ale nie to

Polecane posty

Gość dobita na maxa

nie pecherz.. lekarz tez nie wie co..

Gość dobita na maxa
w zasadzie dwoch lekarzy nie wie, bo gin typowal na cysty, ale ich tez nie ma

Gość Ania Bania
poniżej pępka jest piczka

Gość fgsfghf
Hej też tak mam i gin robił mi usg i nic nie wykrył. Co kilka tygodni mam napady klujacego bolu tak jakby w jednym malutkim miejscu...już od 3eh lat

Gość warkot
to moga byc uchylki jelita grubego.

Gość fgsfghf
Ale podobno te uchylki pojawiają sie głównie u osób.starych. a jak u młodych to u otyłych i w większości mężczyzn Ja mam 22 lata jestem kobieta i w dodatku szczupła Gin rzucił że to mogą być wzdecia...ale ja wiem jak bolą wzdecia i to nie jest to.

Gość mam podobneeee dolegliwwośći
też mam tapady kłujacego bólu , byłam przekonana że mam torbiele na jajniku lub coś związanego z jajnikami albo macica robiłam usg dopochwowe i to u dwóch lekarzy bo za pierszym razem wszytkoi ok a bóle nadal trwają drugi lekarz też niczego nie wybadał też nie wiem co to jest ale napewno nie wzdęcia, brzuch nie jest wtedy powiększony tylko poprostu kłuje w dole brzucha i też się tym martwię ,

Gość fgsfghf
Ja się boję że to coś poważnego. Czasami tak kluje że nie mogę spać w nocy. Tylko po lewej stronie i tylko w tym jednym miejscu. Czasami nawet " kopie" . No inaczej nie da się tego nazwać

Gość a może by tak ...
Ja stawiam na Zespół Jelita Drażliwego (IBS)- potrafi to być bardzo uporczywa dolegliwość. Oczywiście tylko lekarz może wykluczyć inne przyczyny. Jelito w Zespole jelita drażliwego odzywa się w okresie większego stresu - może boleć miesiącami - tylko spokój i zrelaksowane podejście może zminimalizować objawy. Powodzenia kobitki :) - poczytajcie po necie i może spróbujcie w tym kierunku.

Gość a moga to byc zrosty na jajwod
ach? bola?