Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbolinka35

jak skutecznie zrzucic 8kg z bardzo chorym biodrem?

Polecane posty

Gość bejbolinka35

Cześć! Potrzebuje dobrej diety lub rad, jak dość szybko schudnąc 8kg bez ćwiczen - mam zwyrodnienie stawu biodrowego i przesunieta kosc ogonową i serio, ledwo sie ruszam. Niedawno urodzilam synka (co nie poprawiło stanu mojej kości), wiec czasu na sporzadzanie cudacznych posilkow zero, a na wymyslne zakupy raczej brak kasy. Musze zrzucic lekki nadmiar dla dobra stawu i samej siebie - mam 35 lat, 173 cm i waze teraz 68kg - smalec głównie na brzuchu, boczkach , plecach i ramionach. Błagam, pomóżcie, jakas prosta, nie wymagajaca wiele czasu dieta i minimalne cwiczenia. Z góry dzieki:)

Gość hahahahahahahahabuahaha
weź kobito znajdź se leiej hobby. Jak na Twój wiek i wzrost Twoja waga jest ok. Pamiętaj, ze z wekiem ludzie nabierają tężyzny i przy typowo polskim stylu zycia ( bez ćwiczeŃ) juz nigdy nie będziesz wyglądać jak nastolatka. Ciesz się , że nie jesteś otyła i, że tylko te boczki masz.

Gość ona32
no no powodzenia zycze , bo dziecko bedzie wymagało wielu sił , potem bieganie za nim , noszenie .. jak podrosnie..

Gość bejbolinka35
hobby to ja mam, niestety wymagajace tylko pracy rąk i dobrego oka:) Jak nastolatka nie chce wygladac, bo nia nie jestem:) Tu chodzi tylko o zdrowie, synka niestety nie podnosze, bo nie moge, bol jest przerazajacy, bujaniem zajmuje sie na szceście babcia, ja robie całą resztę. Wiem, ze moja waga jest w miare ok, ale musze szybko zrzucic tłuszcz , bo mi kaletki maziowe wysiądą na dobre.

Gość wwrrr
Szybko to mozesz najwyzesz zrzucic wode, nie tluszcz. Jesli chcesz zrzucic tluszcz, to powoli. A jak? Oblicz sobie zapotrzebowanie energetyczne (np: http://exrx.net/Calculators/CalRequire.html), i odejmij jakies 300. Nie powinno byc bardzo trudno, waga spadnie powoli. Jedz zdrowo. Ogranicz slodycze czy bialy chleb, ciezko doradzac, nie wiedzac, co jesz na codzien. Mozesz chodzic na spacery?

Gość bejbolinka35
dzieki za kalkulator, wyszlo mi 2300 kalorii. Na spacery chodze rzadko, krotkie wypady do sklepu czy na poczte. Kiedys wazylam 56 kg i musialam troche przytyc przed ciaza, potem zaczely sie problemy z biodrem a po ciazy jest jeszcze gorzej. w zasadzie mam 6 kg za duzo, ale niestety, zaden wysilek fizyczny na razie nie wchodzi w rachube, a zarwane nocki niezbyt sprzyjaja trwaniu na jakiejs diecie.

Gość wwrrr
I bardzo dobrze, bo 'jakies' diety nie maja sensu. Jedz 1900 - 2000 kcal, zdrowo, bez slodyczy i innych fast foodow, i powinnas zobaczyc roznice. Jesli nie zobaczysz, pomyslimy dalej ;)

Gość bejbolinka35
dzieki za doping:) a moze jakies spalacze i suplementy dalyby rade pomoc, skoro ruszac sie nie moge zbytnio? nie karmie piersia, wiec cos moglabym zazywac....