Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k8l7ku6jytrbev

Mój facet strasznie wolno dochodzi

Polecane posty

Gość k8l7ku6jytrbev

Gdy pieszczę go ręką, zajmuje mu to około pół godziny, kiedy działam ustami - troszkę krócej. Stosunek potrafi trwać jeszcze dłużej. Z jednej strony to bardzo dobrze, z drugiej - ja sama już jestem wcześniej zaspokojona i potem wysycham albo mam dość. Aha, on ma 23 lata.

Gość ^^^000
to pewnie dlatego ze ruchacie sie w gumce

Gość k8l7ku6jytrbev
Nie używamy prezerwatyw - biorę tabletki anty. Przede mną miał jedną dziewczynę, ale z dłuższą przerwą - był sam około roku. Dla mnie to było pewnego rodzaju zaskoczenie, że może tyle wytrzymać ze względu na fakt, że bardzo szybko dostaje wzwodu - zarówno podczas pocałunków (i to nie jakiś szczególnie namiętnych), jak i wtedy, gdy on mnie pieści (nie ostrzej albo konkretniej, a np. głaszcząc po plecach i brzuchu pod koszulką).

Gość woris43
zadna kobieta nie zwali konia tak dobrze jak facet . Kobiety powinny tylko robic loda , a walenie konia zostawic facetom , bo sie na tym nie znają

Gość woris43
ja bym nie chcial zeby mi ktos konia walił bo moge sam sobie to zrobic , a loda sobie nie zrobie

Gość k8l7ku6jytrbev
Ja chyba bardziej lubię seks oralny - mimo, że czasem to bywa męczące (zwłaszcza przez tak długi czas) i zdarza mi się włożyć go za głęboki i trochę krztusić :P, to penis w ustach, jego smak i zapach STRASZNIE mnie podnieca. Mogę zacząć robić lodzika z marszu - bez żadnych wstępów czy pieszczot z jego strony i po paru minutach dosłownie cieknie mi po nogach...

Gość gfdgdgfd
ego powodu że WIDZĘ penisa, tryskającą spermę, skurcze. jak masz go w ustach to czujesz skurcze i sperme . Nie ma bodzcow wzrokowych , ale są bodzce czuciowe

Gość yvetka27
Też tak kiedyś miałam, lodzik był dla mnie najbardziej podniecającą rzeczą i od razu robiłam się mokra. Po 5 latach związku minęło.

Gość hh432h4343
Nigdzie nie napisałam że NIE LUBIĘ robić loda. Uwielbiam i obciągam mu średnio co 2 dzień. Ale on wcale nie pozwala mi robić ręką. Wcale. A ja to lubie

Gość ona-.ona-.ona
Pewnie jesteś zbyt luźna w cipce

Gość hh432h4343
"Nie ma bodzcow wzrokowych , ale są bodzce czuciowe " Skąd pomysł, że wzrokowe nie są dla kobiety ważne? Ja uwielbiam patrzeć na kutasa i tryskającą spermę

Gość hh432h4343
A jeśli o Twój problem autorko chodzi - dla mnie to też byłby problem. Uwielbiam gdy facet dochodzi szybko. Seks przestałby mi dawać przyjemność, gdybym wiedziała że znów muszę męczyć się z nim godzinę, żeby się spuścił. O szybkich numerkach można zapomnieć. My czasami rano przed pracą mamy szybkie bzykanko, takie 5-minutowe, zdarzało nam się też w "nieprzyzwoitych" miejscach, na szybko, bardzo to lubię. W twoim przypadku byłoby to niemożliwe.

Gość hh432h4343
Myślę, że może on sądzi, że Tobie takie długie sesje się nawet podobają. Na Twoim miejscu wyprowadziłabym go po prostu z błędu. Myślę, że pomogłoby, gdyby się W OGÓLE PRZESTAŁ onanizować, skoro widujecie się 2-3 razy w tygodniu.

Gość k8l7ku6jytrbev
To może być prawdą - niewykluczone, że faceci są po prostu dumni z bycia długodystansowcami? Przecież panuje ogólna nagonka na przedwcześnie dochodzących. Porozmawiam z nim o tym, muszę tylko pomyśleć jak to zrobić, żeby się nie obraził. Nie chciałabym go w żaden sposób dotknąć w tej materii.

Gość fdjk54534
jak facet szybko dochodzi to znaczy że go partnerka podnieca a jak późno to znaczy że nie - wczoraj słyszałem opinie seksuologa na ten temat.

Gość k8l7ku6jytrbev
Do tej pory byłam przekonana, że go podniecam i nie patrzyłam na to w ten sposób :(

Gość kolbjkaaaaaaaaaaaaaaa
bo go pewnie podniecasz tyle że za bardzo przyzwyczaił się do swojej ręki:) a kobita nie ma takiej siły pozatym mozzzzze za często sie onanizuje stąd tak późno dochodzi, mojego faceta np szybko bierze jak bardzo jęczę, jakaś musi byc przyczyna bo czasem facet może dłuzej dochodzić ale na dłuzsza mętę to męczące

Gość podnoszepodnosze
up

Gość gość
jestem kobieta i Was nie rozumiem, to dobrze chyba, że długo pobzyka, jak to robi umiejetnie i w dobrej pozycji to moze ****** i godzine... o co wam chodzi. lepiej tak niz 2 minuty

Gość gość
no widzisz z bzykaniem to tak przecietnie 5 minut , a przy waleniu konia nic! chyba ze sam sobie pomoze. nie bioree sie wiecej za k****a. niech sam sobie dogadza :((((((((((((((((

Gość sex powinien byc szybki

tak długi stosunek jest meczacy i jest u facetów ze zrytą głową. 15 minut to max