Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetniepalacy

Temat dla osób, które popalają papierosy

Polecane posty

Gość facetniepalacy

Zacznijmy od tego, że nie uważam się za nałogowego palacza. Popalam papierosy z nudy i dla odprężenia, człowiek może wtedy pomyśleć na spokojnie o różnych rzeczach. Pierwszego papierosa w danym dnu zapalam sobie po pracy (około 17) potem po jakiś trzech godzinach następny jak już się nudzę w domu i przed snem kolejny. Tak w sumie dziennie około 3-5 papierosów. Palę po kryjomu, nikt ze znajomych czy rodziny o tym nie wie. Ani moja dziewczyna ani w pracy o tym nie wiedzą. Po prostu nie muszę palić przy nich, nie mam takiej potrzeby. Jeśli gdzieś wyjadę albo spotykam się z kimś to też nie palę, nawet przed aby nie śmierdzieć. Nawet potrafię wyjechać na dwa tygodnie na wakacje i nie palić a potem wrócić po ciężkiej podróży i zapalić jednego. Ktoś ma podobnie?

ja tak mam :) zazwyczaj pale jak maz wraca z pracy bo nie lubie palic w samotnosci, pale rowniez od okolo 17 roku zycia, potrafie nie palic ze dwa tygodnie jak nie mam ochoty a pozniej znow zaczynam ale 3-5 max na dzien, a i jeszcze mam tak ze chce zapalic i nie ma meza to chociaz dzwonie do kogos zeby rozmawiac i palic, zeby tylko nie byc samemu bo wtedy nie zapale hehe :) dziwaczne to troche :)