Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqeeewqqewew

Czy możecie mi pomóc w doborze bikini?

Polecane posty

Gość wqeeewqqewew

Mój rozmiar stanika to 65D. Znalazłam jednak fajny kostium kąpielowy na Allegro, bardzo mi się podoba i zdecydowałam, że go kupię (mimo, że jest niewiele tańszy od "markowego"). Góra od niego jest usztywniana. Są dwa rozmiary, a w opisie są podane takie wymiary: Rozmiar: S (z metki 38) Wymiary: pas 64-78 cm miseczka małe B stan majteczek 19 cm Kolor: różowy Rozmiar: L (z metki 42) Wymiary: pas 70-85 cm miseczka C stan majteczek 21,5 cm Jak widzicie mało to mówi, wysłałam zapytanie o obwód tych staników, narazie czekam na odpowiedź. Myślę jednak, że ten większy byłby lepszy... jak myślicie?

Gość wqeeewqqewew
Dostałam już odpowiedź "bikini jest wizane na plecach wiec obwodu nie da sie zmierzyc. Majteczki wypadaja male, wiec bardziej prosze sie kierowac biustem"

Gość wqeeewqqewew
Bardzo różnie... w swojej szafie mam XS, X, M. Mam 158 wzrostu i ważę 46 kg Jak założę stanik to nie mogę się dopiąć w sukience o rozmiarze S z Bershki (bez stanika mam baaardzo ciasno). W biodrach mam 88 cm, ale tu chodzi mi bardziej o tęgórę :) Oprócz staników dobrze dobranych, mam np staniki z H&M (kupione przed uświadomieniem ;) w rozmiarze 70C a nawet 75C, i są one na mnie taki akuratnie, trochę za małe