Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sadistic

Problem w związku

Polecane posty

Gość Sadistic

Witam. Mam problem i proszę o pomoc. Od 3 lat mam dziewczynę. Ona od dziecka przyjaźni się z Kasia. I tu jest problem. Jej koleżanka jest inna... Tzn ma na Natalie zły wpływ. Robi wszystko by nas rozdzielic. Kłamie i knuje. Jest zazdrosna o moja dziewczynę, woli spędzać czas z nią niż swoim facetem. Mamy dziecko. Tamta wmówila jej że kiedyś jej wyznalem iż zrobiłem to dziecko specjalnie by nie odeszła ode mnie. Przez nią natalia zaczęła się zmieniać na gorsze. Ciągle jest buntowana przeciw mnie. A kaska, to dziewczyna która lubi seks i to nieważne raczej z kim. lubi alkohol i kluby. Nawet swojego faceta ma w d. Nie potrafię udowodnić tego że jestem szczery. nie mam jak. przez nią natalia mnie zdradziła. proszę o pomoc

Gość jolkasrolka
i tu cie zmartwie. nie zdradzila cie natalia przez kasie:) sorry,ale widocznie tak chciala zrobic,nikt jej do niczego nie zmuaszl... macie dziecko, ja mysle,ze to nie zobowiazuje do niczego miedzy wami. chodzi o to,ze nie musisz byc z nia na sile. na dziecko mozesz placic alimenty i mozesz odwiedzac/zabierac do siebie. nie wiem po ile macie lat,ale mysle,ze cierpisz i obwiniasz o wszystko kaske. moze i ja buntuje, ale natalia jest ubezwlasnowolniona? raczej nie, wiec ma swoj rozum. facet ogarnij sie, wasz zwiazek nie ma szans...

Gość Sadistic
Ale jeżeli ktoś umawia cię z kimś wiedząc że ten ktoś ma hiv i ukrywając to więc chyba jest w tym trochę jego winy? tzn jej. ja mam 22, natalia 18. I niby wszystko proste ale kaska zniszczyła mi w pewnym sensie życie. szukam innych sposobów niz mój, takich na które nie ma paragrafów. dlatego prosiłem o pomoc