Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna.*

Do osób które miały tylko 1 partnera seksualnego

Polecane posty

Gość dziewczyna.*

Witam. Mam pytanie do osób które uprawiały seks z tylko jedna osobą. Czy ciągnie was do spróbowania z kimś innym? Może jest ktoś kto zrobił to dopiero po ślubie i nadal jest szczęśliwy i nie chce probować z nikim innym. Ja mam partnera z którym jestem od 3 lat, jest on moim pierwszym i nie chce innego ale zastanawiam sie czy za 10 lat powiem to samo

Gość Ola Ola Ola
Będzie Cię ciągnać jak cholera :) Ja mam jednego od 17 lat, ale wciąż myślę o innych :(

A mnie nie ciągnie do innych Mój mąż jest jedynym facetem z którym spałam Jestem zadowolona z naszego pożycia

Gość to zależy, ja mam jednego
od ośmiu i mnie nie ciągnie. Inni mężczyźni dla mnie nie istnieją. Popieściłabym jedynie piersi, ale seksu z kobietą uprawiać nie chcę, więc jak widać ile ludzi tyle opinii. A prawda jest taka, że nawet jakbyś miała wcześniej 10 to i tak po wielu latach mogłabyś poczuć ochotę na spróbowanie czegoś nowego. Nie da się "najeść za zapas".

jak ktos ma ciągotki i pstro w głowie, to czy mial 1 czy 3 partnerów to zdradzi.

Gość werfghsdfgtyu
Ja mam 1 od 20 lat nie żałuję że nigdy nie spróbowałam jednak ostatnio mój mąż ma problemy ze wzwodem i w ogóle nie mam ochoty na seks

Gość ja mam jednego
i nie czuje żadnej potrzeby, aby myśleć o innych /7lat po ślubie/.

Gość żeby móc porównać
powinnaś zaliczyć paru minimum 4-5 i to czym szybciej tym lepiej :)

Gość Do: Ola Ola Ola
Ola czy to ty??? Dla wyjaśnienia, mam kobietę Olę i jestem z nia od 17 lat

Gość dziewczyna.*
dzięki za odp, widzę że są osoby które nie żałują i to mnie cieszy. Raczej nie jestem taka żeby zdradzać dla sprawdzenia, zawsze myslałam o tym że chciałabym mieć jednego faceta w życiu z którym bedę to robić. Miałam juz wczesniej 3 chlopaków z zadnym tego nie zrobiłam a moje związki trały po ok 2 lata. Jak spotkalam tego z którym jestem teraz to od razu mnie do niego tak ciagnelo ze masakra i wiedzialam ze chce to z nim zrobić

Gość anetamariaem
warto być tylko z tym jedynym , mojemu mężowi już na mój widok nie staje, ale mam satysfakcję , ze tylko on mnie miał.

Gość do dziewczyna.*
miałaś 3 chłopaków x 2 lata z każdym i nawet lodzika żadnemu przez 6 lat nie zrobiłaś ? :O

Gość miły i slodziutki
ja mam jedna dziewczyne przez prawie 3 lata 1 raz dałą mi po 3 miesiacach (była dziewica) bardzo sie ciesze ze pociaga mnie a ja ja ale mam niekiedy takie mysli aby z inna sprobowac ale boje sie ze jak by siedowiedziała to bedzie koniec miedzy nami i to mnie hamuje aby z inna sprobowac

Gość to ty cienias jesteś
do 14:19 miły i slodziutki ja jak dopadłem jakąś fajną chętną niunie to ją raz musiałem pukanąć jeszcze nawet miesiąc przed swoim ślubem :classic_cool: natomiast fakt po ślubie się uspokoiłem :P

Gość Ola Ola Ola
Ola czy to ty??? jesli to ja, no to co ? no zawsze możesz mnie tak wygrzmocić, że przejdzie mi ochota próbowanie innych :P

Gość klarrr90
mialam 18 lat jak to zrobilam perwszy raz(on mial 20 i tez byl to jego pierwszy raz) teraz mam 22 lata i dalej z nim jestem ale fakt nie raz nie dwa myslalam jakby to bylo z innym mzoe lepiej... oczywiscie jemu o tym nie mowilam, a on twierdzi ze nie jest ciekawy jak to jest z inna no ale wiadomo ze by sie nie przyznal tak jak ja... i w dodatku chcemy sie razem zestarzec :D ...hm

Gość taki jeden maloistotny
Chicialbym poznac kiedys taka kobiete dla ktorej bede jedynym po kres dni.. a nie kolejnego szmatlawca ktora obsluzyla druzyne hokejową :( niedobrze mi sie robi.

Gość bbububu99
Bedac z kobieta lepiej nie myslec i nie znac jej przeszlosci seksualnej, one sa gorsze niz my faceci. Jedna juz rzucilem bo nie moglem zniesc tego ze pukala sie na lewo i prawo - jej slowa "zmienilam sie" gowno dla mnie znaczyly. Gdzie sa kobiety z godnosia?

Gość Zwierz_LASU
jeju jestem zwierzem pokaze ci co to seks

Gość aniozaurus
Jestem w zwiazku od 1,5 roku, i on jest moim pierwszym bardzo bardzo go kocham i nigdy bym go nie zdradzila ale niestety czasami korci :p

Gość Nie wiem jak to..
Możliwe by być z 1 partnerem :o to chore, rozumiem pierwsza miłość, ale bez jaj Tylko patałachy poznają sie w wieku 16lat, chodza za rączke, pożniej ślub dzieci.. bla bla Normalna kobieta/facet powinien poznać co to seks związek a póżniej mysleć o stałym związku, a nie pierdolenie 16wieczne