Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukierek_88

Dieta norweska - startujemy! :)

Polecane posty

Witajcie! Od jutra startuję z dietą norweską, jako że moim tegorocznym postanowieniem jest schudnąć 10 kg :) Obecnie ważę 59.5 kg przy wzroście 159 cm. Mam straszną budowę ciała - nogi są ok, pupa można powiedzieć że płaska, a cały tłuszcz odkłada się na brzuchu :( Chciałabym w końcu zobaczyć u siebie wcięcie w talii i płaski brzuch... :) Zakładam ten wątek, żeby wspierać się z innymi dziewczynami w dążeniu do wymarzonej sylwetki. Chyba każdemu w grupie jest raźniej niż w pojedynkę, więc serdecznie zapraszam do przyłączenia się do wątku :) Podstawowe info o diecie norweskiej znajdziecie tutaj http://www.szukaj-diety.pl/dieta-norweska.php Dziewczyny, liczę na Was! :)

Gość gwiazdeczka997
hej, ja również mam podobną budowę ciała do Ciebie i dzisiaj niby zaczęłam tą dietę, ale okropny dzień miałam, to znaczy kompletnie tego nie zaplanowałam godzinowo i w ogóle się nie przygotowałam bo o diecie przeczytałam dzisiaj rano :) jutro się zmierzę i wejdę na wagę.. hmm.. ciekawe czy wytrzymam te 14 dni :P

Gość sojek
o jak super , że trafiłam na ten wątek ! Ja chciałam zaczynać od dziś, ale nie miałam jedzonka , wiec lodoweczke juz zaladowałam jajkami , grejfruty czekaja na stole i od jutra zaczynamy . wzrost 167 waga 67 dodatkowo mam teraz okres wiec pewnie kg wiecej no i brzuch wysadzony :/ na 12 stycznia zalezy mi , zeby ladnie wygladac, wiec chciałabym ,żeby 12 waga pokazała te 5 kg mniej i brzuch zeby się spałaszczył , bardzo mi zalezy akurat na tym 12 :) trochę cieżko będzie, bo w tym tygodniu bede pisac prace licencjacka , a jeszcze planuje codzienne brzuszki i moze bieganie, ale nie ma rzeczy nie mozliwych ! Tak więc powodzenia jutro ! :)

Czesc dziewczyny ciesze sie ze znalazlam ten watek, dzisiaj zaczelam z pewna dieta ktora jest bardzo podobna do norweskiej ale poniewaz nie ma nazwy staralam sie wyszukac czegos podobnego i najbardziej pasuje do niej norweska, a wiec zaczynam z waga 65kg na 168cm wzrostu moje oczekiwania to 57-58 kg czyli od 7-8 kg mniej, na diecie ktora dostalam a trwa ona 4 tygodnie chudnie sie od 13-20 kg a dostalam ja od kolegi ktory ja stosowal 2 lata temu i schudl na niej 14 kg wszystko zalezy od slabostek, on co prawda wrocil do swojej wagi ale zajelo mu to az rok czasu, tez trzeba przyznac ze nie odmawia sobie niczego wiec kazdy wie co ryzykuje, no i czym by bylo zycie bez zmartwien o wage takze ma plany rozpoczac ta sama diete w tym roku. ogolnie w tej diecie na sniadanie przypadaja 2 jaja na twardo i owoc mam do wyboru grejpfrut albo pomarancze wole pomarancze. sama dodatkowo kupilam sobie sok zurawinowy bez dodatku cukru ktory dolewam do wody mineralnej okolo 10 ml i ladnie sie po tym organizm oczyszcza, oprocz tego pije magnez +wit B6 rozpuszczalny i dzbanek zielonej herbaty ,kawe slodze fruktozanie moge pic kawy bez cukru nie dam rady, jutro tez zaczynam z naklejaniem plastrow na schudniecie VITA SLIM kuracja na 28 dni,takze mam plan optymalny tylko czy wytrwam az 4 tyg.???? bede pisala niech ktos sie przylaczy moge wyslac diete mailem .