Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagnaaa0000

Sa tu mamy ktore maja bliznieta?? albo pragna je miec?

Polecane posty

Gość jagnaaa0000

Ja maze o ciezy blizniaczej. Mam juz coreke 1,5 roczku. Chcialabym za jakies pol roku znow starac sie o dzidzie i tak bardzo bym chciala miec blizniaczki, plec nie jest wazna. Moj maz ma brata blizniaka, jego ojciec ma siostre blizniaczke, ale tamci sa juz dwujajowi. Wiem, ze nie mam za duzych szans dziedzicznych, bo to od kobiety zalezy czy beda bliznieta czy jeden dzidzius. Chetnie pogadam z kims kto ma juz blizniaczki lub chcialby tak jak ja je miec :)

Gość Reformacja !!!
Ja mam blizniaki(parka) ale juz nastoletnie :)ii mlodsze juz pojedyncze

Gość jagnaaa0000
kurcze zazdroszcze. 3m-ce to bardzo malenkie? I jak dajesz sobie ze wszystkim rade? jestes sama czy ktos Ci pomaga? Ja gdybym miala to bylabym sama, a corka mialaby juz 3 latka wiec pewnie poszlaby do przedszkola. Strasznie rozczula mnie widok dwoch malenstw, ale wiem tez ze ciaza blizniacza jest bardzo ryzykowna no i potem jak dzieci sie urodza to tez moze byc ciezko.

Ja wkrótce będę miała. Przyznam,że jak się okazało,że będą bliźniaki to był w pierwszej chwili szok-były już co prawda w rodzinie,ale pierwsza ciąża była pojedyncza. Ale po kilku godzinach był wybuch radosci:)

Lekko nie jest ale nie ma tez masakry,Jestem sama maz pracuje, mam tez dwoje starszych dzieci.Najtrudniej bylo jak karmilam piersia bo karmic samej dwojke noworodkow naraz to czarna magia i nie jest to latwe a karmic jedno po drugim nie zawsz esie da teraz jestesmy na butelce i jest w porzadku klade ich obu obok siebie i jedna reka trzymam dwie butle a druga biore do odbicie tego ktory skonczyl albo potrzebuje odbic:) pieluchy zmieniam w tempie ekspresowym :) jak przy tasmie produkcyjnej :)

Gość jagnaaa0000
To super. Czyli masz 2ch synkow? :) a jak to sie stalo ze zaszlas z blozniakami? Bo leczenie hormonalne jakis malo mi mowi, ja w tych tematach jestem noga, bo nigdy sie czyms takim nie interesowalam

tak mam dwoch synkow:) nie wiem jak to sie stalo nie bralam hormonow nie mam blizniat w rodzinie wiec przypadek po prostu mialam dwie komorki i obie sie zaplodnily i rozwinely tyle wiem :)

Gość 0451994
ja tez mam dziewczyny blizniaki jestem w 8 tygodniu ciazy i oprocz tego mam jeszcze 8 miesieczna coreczke:)

Gość 0451994
noi tez nie ma nikt w rodzinie blizniat sa z osobnych jajeczek:) tez bylam w szoku i nadal jestem bo nigdy sie nie spodziewalam maz pozno wraca z pracy tesciowie i rodzice pracuja nie wiem jak to bedzie dalej?......

Nic sie nie martw ja tez jestem sama i jakos daje rade:) posptrzatane mam poprane, ugotowane(no moze nie zawsze na czas ale jest) tylko do prasowania nie mam chwili wiec moj M prasuje jak ma chwile:)

Gość anna popek55
mamo babelków, a starsze dzieci to tez chłopczyki?