Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby sa wrednee

KOBIETY są wredne,najlepiej dogadać się z facetami

Polecane posty

Gość baby sa wrednee

Byłam na sylwestra bylo kilka par. Dziewczyny jak truśki siedziały, wielkie matrony, ledowo toto odpowiadało na pytania, królewny śnieżki sfochowane na inne dziewczyny z całej ekipy. Nie wiem czy zazdrosne, czy o co tu chodzi???Nic człowiek nie zrobił a one wielkie damule z łaską nawet pogadały. Tragedia

Gość Magdalenak1986
ale faceci są niebezpieczni bo mają siusiaki

Gość baby sa wrednee
dwie gadały tylko meidzy soba bo sie znaja od lat a te nowe dziewczyny ktore nikogo tam nie znały czuly sie dzieki nim bardzo niekomfortowo. Probowałam zagadywać ale odpowiedzi były typu "tak""nie" wiec odpusciłam. Smieszne to i żałosne

Gość Racja!
Takie kobiety sie zdarzaja jest ich calkiem sporo tez mialam na imprezie kilka takich sztywniar. Glupie krolewny

Gość Racja!
a jaki byl przedzial wiekowy u ciebie? bo to tez wazne

Gość baby sa wrednee
25-30

Gość baby sa wrednee
wiesz te dwie były jakby gospodarzami bo to unich był sylwester, mysmy byli tam zaproszeni rpzez nich tak samo jak i 2 pary.Ale one widac mogly zrobic sobie same sylwestra bo bawily sie tylko we dwójkę a nas miały w dupie...i jeszcze ten wzrok ktory potrafił zabić, i jakies usmieszki. Szok, jestem w szoku

Gość baby sa wrednee
za to faceci byli mili, probowali rozładowac tą niekomfortowa atmosferę, zagadywali zaproszone pary.

Gość Racja!
to po co taki sztuczny sylwester zrobily jesli tak chcialy heh? od poczatku gadac tylko ze soba

Gość baby sa wrednee
no dokladnie, czułam sie tam od wejscia jak 5 kolo u wozu:-/ Kuzwa co za idiotki. Czy ja sie tam prosiłam? nie a tak sie wlasnie czułam. Na poczatku probowalam cos zagadac ale jak zobaczyłam ich stosunek do innych kobiet w towarzystwie to stwierdziłam ze nie warto

Gość baby sa wrednee
i przez te idiotki było jak było a wystarczyło pogadac jak ludzie to nie, bo baby to są jakieś zawistne

Gość Medziaaa lka
To jak u mnie! Nawet minutę temu napisałam o tym posta.

Gość baby sa wrednee
nie wiem faceci to potrafia ze soba pogadać, probuje wkręcić nowych uczestinków a baby to robia wszystko zeby atmosfera była sztywna, zeby nowa dziewczyna w towarzystkie czasami nie poczuła się dobrze...normalnie smieszne to:-D

Gość baby sa wrednee
a jak już nowa zacznie gadać z ich facetem to juz w oglle jest spalona, bo pewnie zdzira chce wskoczyc jej facetowi do lozka hehehheh:-D

Gość baby sa wrednee
a jak ładna to juz wogole kaplicaaaaaaaaa!!! do takiej to sie takie nie odezwą bo za ładna heheh:-D

Gość Kassandras
siedza i czekaja naszczescie dziolchy

Gość baby sa wrednee
ej no powiedzcie nie jest tak?:-D do dzis mi się smiac z tego cchce:-)

Gość Olga_przezduzeO
przynajmniej nie musialas masowac im stop ehhh a jam musialam

Gość baby sa wrednee
Olga być może na to wlasnie czekały...może wtedy dopiero awansowałybyśmy do ICH PACZKI buhahahah:-D krolewny sniezki phii

Gość Racja!
a gdyby to one wszly z taka propozycja? Gdyby tak uklekly przd Toba i zaproponowaly ze moga Ci wymasowac stopy ? co bys zrobila?

Gość baby sa wrednee
miedzy facetami nie ma tej zazdrosci, tej pretensjonalnosci, nie ma skrępowania. A dziewczyny kazda nowa dziewczynę odrazu traktuja jak rywalkę, jak zagrożenie.

Gość baby sa wrednee
racja a co to za pytanie bo nie kumam?topik jest o tym ze baby to lepioej omijac, bo najlpeiej i najszybciej dogadasz sie z facetem . baby sa fałszywe

Gość kupuję i kupuję
baby to by se oczy wydrapały,to jest prawda

Gość Racja!
no oni zawsze co jacys bardziej ogarnieci dziewczyny bywaja bardzo powsciagliwe powiem tak zycie trakuje ten swoisty typ dziewczyny jako ciagla walke mysli ze jakis blad w czasie takiej imrezy obnizy jej wartosc , zniszczy to co budowala przez te lata. Boi sie ryzykowac smiac bawic sie isc na zywiol.

Gość baby sa wrednee
racja ale wiesz one zagaduja super do facetów wiec nie zgadzam sie z toba. tutaj chodzi o to ze kobiety traktuja sie jak zagrozenie, rywalizuja miedzy soba, robia wszytsko zeby ta druga nowa dziewczyna nie czuła sie komfortowo

Gość baby sa wrednee
chodzi o to ze jest długa droga przed tym aby stać się pełnoprawną uczestniczką paczki heheh one obserwuja, obgadują, strofują zeby ta nowa nie poczuła sie dobrze w nowym towarzystwie

Gość Racja!
tak wiem jest cos w tym boja sie moze aby nie utracic przewodnictwa w ty mstadzie bo co bedzie jesli sie okaze ze polubia Cie bardziej niz ja

Gość baby sa wrednee
być może o to chodzi:-) ja taka nigdy nie była i zawsze staram się zeby ktos nowy poczuł sie dobrze. Ale zauwazyłam ze jest bardzo mało takich kobiet jak ja. Chyba powinnam byc facetem:-)

Gość babybabybaby
tez byłam na takim sylwestrze:-D

Gość babybabybaby
cos w tym jest:-D