Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokolino77

Wózek Anny Muchy

Polecane posty

Gość jaki on
jest ohydny :O

Gość dsfsfa
a skad wiesz ze mucha ma taki?fsfs

Gość luna125
Są fotki Muchy w Fakcie z wózkiem i to właśnie ORBIT BABY Opracowałam już temat bo straaasznie mi się podoba Taki modny i topowy, zresztą "gwiazdorski" :D ale do tego ma wiele atutów -specjalna amortyzacja i wentylacja, obraca sie dziecko w nim na stelażu w kółko i w zestawie dodają takie płozy i montuje się na nich gondole lub siedzisko od spacerówki i masz kołyskę dla dziecka no i jeszcze parę takich fajnych rzeczy Ja sobie chyba taki kupię :D i to taki sam kolorek nawet bo mi bardzo wpadł w oko

Gość Nha
Bardzo dobry wózek i ładny ;)

Gość ja pitole88888
wozek kosztuje ponad 4 tys zlotych????

Widziałam takie w mama i ja. Nie wiem czy to doladnie te, ale też kosztowały ponad 4000 ....hmmmm

Gość zapraszam-nowe dla mam i dziec
Zapraszam na moje aukcje, nowe ubrania (głównie bielizna) dla mam i koszulki dla dzieciaków. Możliwość połączenia wysyłki z obu kont: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=383003 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12374735 Nie potępiaj od razu tylko zobacz - może Cie to zainteresuje :) Zapraszam !!!

Wózek jest świetny. =] potwierdzam, bo sama taki mam - kolor czerwony. =] Testowałam przed zakupem z innymi wózkami i wypadł najlepiej, bo super stabilny jest, tłumi drgania w czasie jazdy, no i mam wiele gadżetów do niego. =]

Gość eska_niebieska
he he teraz Lena i Latoszek śmigają takim Orbitem w ulubionym serialu naszych mam :)) teraz to i wózek gwiazd i wózek serialowy :P

Gość Beatris-
Orbit Baby G2 jest super. Nie dawno widziałam go też w prawo agaty. Czuje się trochę wyróżniona poprzez to że właśnie ten wózek mam i wożę w nim Zosię. Jest bardzo funkcjonalnym wózkiem dlatego też nie żałuję że to właśnie ten wózek wybraliśmy :)

Gość Jagoda13
Poprzez to iż Anna ma ten wózek ja również go zakupiłam. Myślę że lepiej trafić nie mogłam, spełnia wszystkie moje oczekiwania. Ma wszystko to co wózek powinien mieć i więcej dlatego jestem bardzo zadowolona z dokonanego wyboru.

Gość sasanka0000
Chce kupic Orbita - poradźcie tylko czy ten nowy model co wchodzi na rynek ( widziałam na reklamach) będzie w czymś zdecydowanie lepszy czy ten starszy wystarczy ( może cena nieco spadnie na co liczę) - nie ma mi kto doradzić

Gość ania_gie
Ja się nie sugerowałam przy zakupie wózka tym, jaka gwiazda czy celebrytka go ma... dla mnie to jakiś absurd! Wózek wybrałam taki jaki mi pasował, taki jaki mi się podobał. Poszłam do kilku sklepów, rozejrzałam się też w internecie. Kupiłam, myślę dobrej jakości - Mondo Grey Line. Bardzo praktyczny, wygodny i bezpieczny dla dziecka, estetyczny i ładny. Najważniejsze, że ja jestem z użytkowania zadowolona. A taka gwiazda, która dostaje coś za darmo, musi mówić, że to jest super.

Gość gość
Jest fajny ale ma 1 wadę . Kolebkowa spacerówka i dlatego wolałam chicco i move. Tez wentylowana gondola obrotowy super amortyzacja świetny fotelik. Cena ta sama

Gość Klara_88
Dla mnie stanowczo za drogi jak na wózek, niektórzy za tyle kupują samochód, moim zdaniem to niepotrzebna przesada, ja mam wózek za 1600 zl, też wielofunkcyjny i jestem bardzo zadowolona ma wszystko to czego od dziecięcego wózka wymagałam, to model Passo z euro cart.

Gość gość
Kubełkowa spacerówka to wcale nie wada- dzieciom w takich jest bardzo wygodnie no i wielu lekarzy mówi że to dobra pozycja dla kręgosłupa dziecka. A co do ceny to oglądałam wózki za podobną cenę i nie były takie fajne i takie praktyczne. Jakbym tyle przeznaczyła na wózek to z tych droższych na pewniaka wybrałabym ORBIT bo jest z nich najbardziej praktyczny

Gość gość
Mnie sie podoba. Co do ceny- jestem na etapie oglądania wózków (3 m-c ciązy) i sporo widzę w podobnych cenach jak Orbit lub ciut tylko tańszych. ALe nie maja tylu rzeczy co ten wózek, bo np nie mają tych płozek do kołyski, a tu sa w zestawie z wózkiem już w cenie. Fakt, że za te fajne torby po bokach trzeba dodatkowo płacić ale to można kupic albo nie, Jak ktos chce Natomiast pod względem funkcjonalności Orbit przewyższa wiele wózków z tego co teraz widzę robiąc rekonesans

Gość gość
Ten nowy Orbit G3 ma bardzo fajne żywe kolory Super urozmaicenie

Gość gość
okropny z wyglądu, ale skoro tyle kosztuje to pewnie porządny jest

Gość gość
Oglądałam go specjalnie w sklepie z każdej strony ;) no ale fakt że nie ma mu co zarzucić - tkaniny fajne w dotyku ( no i piszą że bez toksyn, bezpieczne ), torbę można łatwo wyjąć spod wózka ( z tym się pierwszy raz spotkałam - mądre rozwiązanie) , fajne i pomysłowe ma te wszystkie tacki i schowki, i to obrotowe faktycznie jest obrotowe ;) szybciutko można zmienić kierunek nawet z dzieckiem w środku

Gość gość
wcale nie okropny- mi sie nawet podoba już mi sie spodobał jak widziałam na zdjęciach z Anną Muchą a teraz taki kolorowy wygląda super

Gość gość
Też jestem i byłam od zawsze jak zobaczyłam Orbitem zachwycona niestety już za stara jestem na wózki i dzieci ;)

Gość gość
Ja lubię oryginalne rzeczy i mnie sie też podoba ten Orbit

Gość gość
a teutonia? ktoś doradza? odradza?