Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokolino77

Wózek Anny Muchy

Polecane posty

Gość gość
Ja bym wolała Orbit niż teutonie obydwa droższe ale orbit przynajmniej o wiele bardziej funkcjonalny i ma takie rzeczy co w teutonii nie uświadczysz

Gość gość
Fajny , szkoda ze zamoich czasow takich nie bylo

Gość gość
Dziewczyny, czy któras wie czy na stelaż G2 pasuje siedzisko i budka z nowego Orbita G3? Mam okazję kupić stelaż bo górę mają zniszczoną ( oblana czymś co nie schodzi) i myslę czy tej całkiem nowej nie dokupić , i tak korzystnie mnie wyjdzie a Orbit Baby zawsze mi sie bardzo marzył

Gość gość
Ale masz fajnie, będziesz miała "celebrycki" wózior :-) Zazdroszczę Ci, Orbit i to nowy G3 to moje marzenie ;) chociaż starszy też bym z chęcią przygarnęła ;)

Gość gość
Moja koleżanka odkupiła właśnie używany ten starszy model tylko dokupiła sobie kolorowa budkę , wygląda super. Wózek używany podobno 3,5 roku a wygląda jak nowy, widac że jakościowo to najwyższa półka. W prowadzeniu też fajny, leciutki. Torba wyjmowana spod wózka i dokupiła sobie dostawke do wózka dla starszego synka. aaa i ta kołyska na płozach co są w zestawie z wózkiem- rewelacja! dziecko w gondolce jej sypia na razie na tych płozkach właśnie

Gość gość
a ten orbit jest tylko w takim kolorze jak miala Mucha? bo powiem szczerze sam wózek mi się podoba nie wiedziałam na ulicy raczej a takie brazowe troszke smutne, wole weselsze kolorki na wózku

Gość gość
Beyonce też miała Orbit Baby tak mi sie wydaje

Gość gość
"celebrycki" wózior Wy naprawde jestescie zdrowo porabane ... :O :O

Gość gość
Tak, też czytałam że ona tez miała orbita . Beyonce i Jay-Z w ogole kupe kasy wydali na dziecko i kupowali jej wszystko co najlepsze

Gość gość
"celebrycki" to chyba pod kątem tego że tak dużo celebrytow ma Orbit Baby i mozna ich z nim poogladać w necie na wielu fotkach

Gość gość
Czy celebrycki to mnie w ogóle ie interesuje, grunt że sie podoba i ma tyle możliwości co inne nie mają, dla jednych to że jest modny jest wazne dla inntych to że wygodny i praktyczny wg mnie to drugie wazniejsze

Gość gość
no mydelniczka na kółkach wow :-o

Gość gość
Bardzo fajny jest , mnie sie z wyglądu podoba