Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przybywam z Wenus

wejźcie i napiszcie co o tym sadzicie.

Polecane posty

Gość Przybywam z Wenus

Witam. Całe swoje zycie uważałam się za kosmitkę i osobe o artystycznej duszy. Nigdy nie chciałam miec dzieci, sama mimo 24 lat zachowuje się jak dziecko i nie potrafie o siebie zadbać. Jako nastolatka wyobrażałam sobie, że jako dorosła kobieta będe wolną i nietuzinkowa postacia, najlepiej wiecznie rozmarzoną melancholijną pisarka, oczywiście nie wyjde nigdy za mąz i nie bede miała żadnych dzieci. Nigdy nie lubiłam dzieci. Bałam się ich. Niestety zycie zweryfikowało moje plany. W wieku 22 lat zaszłam w ciąże z dosyc nieodpowiedzialnym męzczyzną. Jestem przeciwniczką aborcji więc dziecko urodziłam(to wszystko włącznie z ciąża był koszmar). Dzieckiem zajmuje się głównie babcia, czyli moja mama. Ja nie umiem. Może nie jestem pełnowartościowa kobietą ale nie bawi mnie to wszystko. Ale, ale.. w ostatnim tygoniu dowiedziałam się, że zaszłam z tym samym niedopowiedzialnym mężczyzną w ciąże po raz drugi. Chyba naprawde, jak to piszecie na tym forum, "przegrałam zycie" . Dziekuje za wysłuchanie.

Gość iaina
skoro nie chcesz dzieci to dlaczego nie zadbałaś o to aby ich nie było?

Gość na mój gust
napisz o tym książke :P jesteś mega nieodpowiedzialna! trzeba było sobie jajniki podwiązać to po 1. Po 2 z tym samym dupnym facetem????? Tragikomedia w najlepszym wydaniu, serio :O No to mamusia-babcia będzie miała teraz podwójną robote :D

Gość gluupiaaa
cipe seobie zaszyj jak cie swedzie dzieciorobko. Jestes jeszcze bardziej nbieodpowiedzialna niz ojciec twoich dzieci

jesteś skrajnie nieodpowiedzialna :o nie rozumiem, jak mając 24 lata można już być w drugiej z rzędu nieplanowanej ciąży? wiadomo- wypadki chodzą po ludziach, ale dlaczego ty ze swoimi "oryginalnym" podejściem do sprawy- nie zadbałaś o antykoncepcję? :o