Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verdis

Ślub czerwiec 2013 ;)

Polecane posty

Gość Verdis

kto ze mną ? :-)

Gość mańka. :)
ja mam lipiec

Gość Verdis
to jak narazie widać tylko ja mam zaplanowane na czerwiec ;-) a wy macie już dokładne daty ;-)? sale, zespół itp :)

ja mam datę, salę, zespół. :)

Gość Verdis
Ja w tym tyg jade zamówić salę i zespół. Chcemy ustalić słub na 1 czerwca 2013 :) i narazie jesteśmy dobrej myśli :-) a Wy na kiedy ustaliliście ślub ;]?

27.07.2013 ;)

Gość aparatka88
ja jak narazie mam ustaloną datę na 24.08.2013 :) ale zastanawiam się czy nie zmienić na maj, podobno jest taniej jeszcze nic nie zaczęliśmy organizować dopiero się rozglądam. A wy jak szybko zaczęłyście organizowanie wesela ?

Gość Mikkkaa2
Masakra jakas czy naprawde trzeba planowac slub z takim wyprzedzeniem? Przeciez przy slubie nic sie teraz nie robi. Internet, telefon. Ja zalatwiłam cały ślub z wszystkimi pierdołami poza suknia w jeden dzień. Jak mi kolezanki mowily, ze to jakis problem to az bylam zdziwiona. Wydaje mi sie ze ludzie za bardzo dramatyzuja albo nigdy w zyciu nic nie zalatwiali.

Gość Mikkkaa2
Inina laleczka, fakt nie jest to warszawka. Jeśli jednak jest tak jak piszecie to nic tylko otwierac domy weselne w warszawie :)

Gość Verdis
Ja mieszkam na wsi i choc wokół jest pełno sal to wszystkie są pozajmowane już na 2012 i połowę 2013. Nie mówiąc o zespole tu w kolejce czeka się ok.1,5 roku ;-/

Gość aparatka88
ja też planuję ślub w warszawie, mam nadzieje że uda mi się znaleźć fajną salę, która będzie miała wolne terminy w sierpniu

Gość Tryszka
Ja mam ślub w czerwcu a dokładniej 22 :) jak idą przygotowania?

=======> Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam

W ramach mojego poprzedniego postu dotyczącego cennika weselnego i propozycji zakupu alkoholi na wesele. Z racji bardzo dużego zainteresowania, odświeżam i moja propozycja jest cały czas aktualna. Wszelkie szczegóły w kontakcie mailowym. (emil_1@o2.pl) Zapraszam