Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brydge94

Zamknęłam się w sobie :(

Polecane posty

Gość brydge94

W gimnazjum było super, byłam w pewnym sensie duszą towarzystwa. Do liceum poszło 7 osób z mojej klasy, na początku było ok. Później wszyscy zaczęli się dobierać w grupki. Moja 7 osobowa grupka się rozpadła, nowi ludzie zaczęli się dołączać, a ja wtedy odkryłam, że wgl nie mam o czym z nimi gadać, więc siedzialam cicho na uboczu. W końcu nawet przestałam rozmawiać z osobami, które znałam jeszcze z gim. Teraz nawet nikt mnie na żadne imprezy nie zaprasza. Jakieś laski się dopieprzyły do mnie i ciągle mi dokuczają, naśmiewają się ze mnie, a do nich takim na maksa ułomnym głosem żeby się odpieprzyły. Siedzę sama w ławce. Teraz widzę, że wszyscy w klasie mnie obgadują. Ostatnio słyszałam jak moje byłe przyjaciółki mówiły o kimś 'niemowa', dzisiaj od tych lasek, które ciągle mi dokuczają dowiedziałam się, że to ja mam ksywę niemowa. Wszyscy zaczęli traktować mnie jak powietrze. Ale najgorzej jest z chłopakami kiedyś na lekcji wymyslili zabawę, kto mocniej mnie książką walnie. Co się ze mną stało? W gimnazjum wszyscy mnie lubili..

Gość magalaga
w kazdym stadzie musi znalezc sie ofiara nad ktorą pastwią sie inni zeby sie dowartosciowac. Odsunelas sie od reszty i stalas sie łatwym łupem

Gość jejepper
wiem że jest ciężko , ale nie daj sobie wmówić że jesteś gorsza - czasami tak bywa, ładnie sie ubieraj i chociaz to trudne to rób dobrą mine do złej gry - nie zwracaj uwagi na zaczepki, jak widzisz że ktos jednak jest tobie przychylny to spróbuj tą osobe zagadać a jak nie to nie trzymaj sie na uboczu i ucz się bo to w sumie najwazniejsze. Jeżeli jednak zaczna być agresywni to koniecznie zgłoś problem w szkole wychowawcy no i rodzicom. Przetrwasz a jak pójdziesz na studia to będziesz miala głąbów z głowy. Ja jestem teraz na studiach i powiem ci że ma tu wszystkich w dupie - ludzie sami się garną do mnie a ja na nich leję - zawsze taka byłam ale jak ktoś mi nadepnie ne odcisk to współczuje. w sredniej też byłam taki samotnik ale jak jakas pinda zaczepiła mnie i popchneła to wylądowała w szpitalu z podrapaną gębą. Nie daj się