Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samolot po raz pierwszy_

lot samolotem

Polecane posty

witam mam pytanie... otóż za niedługo wybieram się w pierwszą podróż samolotem no i nie wiem co mogę zabrać z sobą jako bagaż podręczny... i jeszcze jedna czy mogę zabrać z sobą laptopa?

Gość niuhddddd
Wejdź na strony danej linii i tam masz WSZYSTKO co można, nie mozna, ile, kiedy itp. Lenistwo...

dzięki... to nie lenistwo po prostu nie miałam o tym zielonego pojęcia dlatego napisałam...

Gość niuhddddd
????????????????????? To ile ty masz lat, ze nie wiesz ze istnieje coś takiego jak GOOGLE?

widzę że jakiś problem masz... zadałam tylko pytanie bo jestem ciekawa i chciałam pogadać z ludźmi którzy już lecieli, popytać najpierw co mogę zabrać, jak to wygląda jak wygląda sam lot... to jakieś dziwne dla Ciebie??? nie chcesz to nie pisz, a poza tym nie wszyscy pozjadali rozumy jak co niektórzy...

Poczytaj tam na tej stronie co możesz zabrać ;) a sam lot to nic nadzwyczajnego, ;)

manaam dzięki :) pozdrawiam

Gość niuhddddd
Faktycznie, niektórzy nie mają mózgu, myśli za nich kafeteria...

a niektórzy są tu tylko po to żeby się wymądrzać albo inni żeby zwyzywać... taka to już jest ta kafeteria;)

Gość niuhddddd
DOKŁADNIE TAKA - jełsi szukasz prawdziwych informacji, powinnaś szukać ich na stronach linii lotniczych. Ale na to rozumku bozia nie dała, wiec musisz się zadowolić tym co Kafeteria daje...

Gość niuhddddd
Poza tym - nie umiesz nawet czytać. Ta sama osoba podała ci rozwiązanie problemu i ta sama się z ciebie nabija, tępy bezmózgu. Więc jełśi cię to czegoś nauczyło (chociaż wątpię) - mordę w kubeł i podziękować.

ok spadam stąd, bo rozmowa z tobą i tak nie ma sensu... jeśli nie miałaś ochoty odp na pytanie w temacie to po co piszesz tu o swoich mądrościach???? no ale trudno, kolejna mądrala... papa

Gość Ta jedna jedyna noc
Autorko - nie czytaj zlosliwej pindy niuhddddd Kafe jest dla wszystkich,wiec niech cie nie przegania na google,pytac mozesz gdzie chcesz a wiadomo,ze opinia ludzi jest wazniejsza niz suche fakty. Samego lotu nie boj sie,najgorszy dla mnie start i ladowanie,2 pierwsze razy tez sie potwornie balam, potem czlowiek sie oswaja, zycze milych wrazen :)

Gość niuhddddd
Super! Następne bezmózgi w akcji: na pytanie "co zabrać do bagażu podręcznego" opinia ludzi jest ważniejsza niż suche fakty - !!!!!!!!!!!!!!!!! Zapewne, autorka będzie miała okazję się przekanoć już na lotnisku. Przypominam, że rzeczy które odbiorą jej na bramce NIE WRACAJĄ do właściciela, i nie ma mozliwości włożenia ich do walizki (która nadana została wcześniej). Powodzenia, łamago!

ta jedna jedyna noc dziękuję, masz rację nie mam zamiaru czytać faktów na google tylko dowiedzieć się czegoś od ludzi którzy lecieli;) a co do ciebie "najmądrzejsza" sama możesz wsadzić mordę w kubeł i spadać z mojego tematu:D

Gość niuhddddd
Czuję, że lot będzie kosztowny... O ile uda jej się w ogóle dotrzeć na lotnisko, w końcu na Kafeterii trudno się dowiedzieć o drogę... :)

niuhddddd dla mnie jesteś zwykłym prostakiem!!!:D taka mądra a nie umiała wyniuchać że to prowo!!! hahaa!!! no i cóż komentarze w moją stronę typu: "łamago" "bezmózgowiec" określają teraz ciebie!!!:D:D:D

Gość Ta jedna jedyna noc
"w końcu na Kafeterii trudno się dowiedzieć o drogę..." w ogole o to nie pytala, czytaj ze zrozumieniem co do bagazu podrecznego z reguly do 5 kg, sprawdz jakimi liniami lecisz i na ich stronce poczytaj.

do Ta jedna jedyna noc widzisz nasza "koleżanka" nas obraża, chociaż sama nie potrafi dobrze czytać co jest napisane:D

no to pa, idę zająć się czymś pożytecznym;)

Gość niuhddddd
Ta jedyna noc , wyjasniam, boś za głupia nawet i do tego: (uważaj, skup się!) "Czuję, że lot będzie kosztowny... O ile uda jej się w ogóle dotrzeć na lotnisko, w końcu na Kafeterii trudno się dowiedzieć o drogę..." Ironicznie (sprawdź to słowo, jest trudne) daję do zrozumienia, że idiotka nawet na lotnisko nie trafi, bą też będzie musiała zapytać o drogę na Kafeterii, a tutaj trafi na kogoś takiego jak ja i z wylotu dupa! Teraz zrozumiałaś, tępaku? Jelsi nie, poproś kogoś dorosłego (tylko nie rodzićów, twoje IQ moze być dziedziczne, obawiam się) żeby ci to wyjaśnił.

Gość gość
nie ma co się obrażać, rzeczywiście na stronach przewoźników jest wszystko, nie ma też co zakładać tysiąc podobnych topików http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2095

Gość gość
chyba tak