Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Dziewczyny na imprezach

Polecane posty

Gość kasia5266

Zastanawiam się czy teraz normą jest, że na większości imprez "ktoś się z kimś liże" [a najczęściej to dziewczyna zaczyna lizać prawie obcego faceta] czy to ja mam takich znajomych.

zdarza się. to jeszcze zależy jaka impreza. ale nie widzę w tym większego problemu

No oczywiscie, ze sie zdarza, ale to chyba nic złego. Ja mam stalego partnera wiec nie mam takich problemow;p

Gość jakaś ściema
niekoniecznie norma! Zależy od człowieka :) Mnie się nie zdarza i nie zdarzało, a moim zjaomym to różnie.

Gość *liliann
Mi się też to nie zdarzyło i na szczęście nie mam takich znajomych :)

nie wiem czy normą czyt nie, bo ja nigdy nie chodziłam na imprezy :P zdarzyło mi się przypadkiem raz wpaść na drinka i z tego co zauważyłam na imprezach jest samo kurestwo. pozdro.

Gość kasia5266
Wiecie jak raz czy dwa się komuś zdarzy to jeszcze nic.Ale jak na każdej imprezie z innym to hmm troszkę to żałosne.I jeszcze do tego jak to dziewczyna zaczyna a kolesiowi to obojętne czy z nią czy z inną

Niestety to norma Na szczęście dobrałam sobie takich znajomych, że nie muszę na to patrzeć :)

Gość kasia5266
Ja to mam na imprezach w mieszkaniu.Na szczęście już niedługo się wyprowadzam między innymi ze względu na zachowanie pewnych osób:)