Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktozrobicc

jak przestac sie porownywac do innych

Polecane posty

Gość jaktozrobicc

kobiet? ciagle sie porownuje i dochodze do wniosku ze jestem brzydsza mniej zgrabna gorzej ubrana itp itd. to strasznie meczy odbiera pewnosc siebie

Gość siostraMierzwa
porownuj sie z WSZYSTKIMI... a wtedy zobaczysz, ze pewnie calkiem sporo kobiet wyglada znacznie gorzej od ciebie 🖐️ zawsze znajdzie sie ktos, kto wyglada lepiej, ale i gorzej od nas... (mowie o pewnej normie... rzecz jasna....)

Gość Eleeena
wpadlas w bledne kolo. Do niczego dobrego to nie prowadzi, jedynie do zlapania kolejnego dola. Musisz popracowac nad swoimi zaletami i te pokazywac. Sztuka pokazac zalety , mankamenty -zaakceptowac.

Gość jaktozrobicc
tak tylko jak zobacze kobiete o brzydszej twarzy to zaraz skomentuje no tak ale ma ladniejsze wlosy a moje sa takie liche i beznadziejene itp.

Gość Eleeena
masz problem z postrzeganiem siebie .Moze profesjonalista Ci pomoze?

Gość siostraMierzwa
pomysl, ze czesc tych, do ktorych porownujesz sie ty, porownuja sie z toba i oceniaja, ze wygladaja gorzej niz ty... taka prawda.

Gość jaktozrobicc
byc moze ale mnie to nie pociesza

po prostu przestan to robic, bo zniszczy Ci to zycie. za kazdym razem kiedy zaczniesz sie nakrecac mow, ze jestes wlasnie ladna, fajne, zgrabna, ale oczywiscie nie zapominaj to wszystko materializowac:) tj. dbaj o siebie!