Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiemniewiemniewiem

pekla guma!!!

Polecane posty

i to stalo sie w poldnym czasie bo tak mniej wiecej w polowie cyklu! pekla w srodku po finishu, sporo wyplynelo i polecialam sie podmyc ale.. az sie boje, ostatnio tez sie tak zdarzylo ale bylam dwa czy trz dni po okresie i nic ale teraz mam chyba wieksze szanse...

gratulację:) u mnie tez właśnie tak było a teraz zobacz na mój suwaczek 32 tydzień:)

Gość grrrrrr.....................
Lec po tabletke :P ... albo zaczynaj kompletowac wyprawke ;)

tabletka nic nie da to bylo tydzien temu, ale mowie ze ostatnio tez byla taka wpadka i nic

Gość iaina
no to jakiej rady szukasz tydzien po wpadce? w połowie cyklu to ładnie wam się trafiło. W sumie jeszcze tydzień i powinien test wyjść.

Gość luleńka
pytanie do autorki - jak często uprawiacie seks

nie szukam pomyslu co zrobic jak bedzie bo przeciez nie cofne, urodze i bede kochac, ale jak kazda kobieta na tym forum szukam rady czy jest to mozliwe chociaz wiem ze tak naprawde to oczywiste ale musze sie wygadac, czesto uprawiamy seks mieszkamy razem.. co drugi dzien czasami codziennie

jest bardzo duze prawdopodobienstwo ;) poczekaj jeszcze troszke i zrob test ;)

testy wychodza po paru dniach przy pierwszym moczu ale sotatnio sie zrazilam bo po tamtej wpadce robilam przed czasem i raz mi wyszedl ozytyw potem kupe kasy wydalam na kolejne i nic z tego, wole poczekac do okresu

Gość luleńka
jest prawdopodobientswo, ale u normalnej pary, ktora mieszka ze soba i uprawia bardzo czesto seks, moze byc tak ze ci sie uda i nie bedzie dzidzi bo plemniki nie sa az tak aktywne

loarra a planowaliscie? czy tez wam peklo? a wiecie ze to durex, i juz drugi raz, dziadostwo

Ano bywa...trzeba kupować prezerwatywy dobrej jakości. Po takim incydencie powinno się udać jak najszybciej do ginekologa po receptę na tabletkę 72h po. Określanie dni płodnych może pomóc w decyzji czy taka tabletka jest potrzebna czy nie. Można też zupełnie zrezygnować ze współżycia w okresie okołoowulacyjnym. Dni płodne można określić przy pomocy komputera cyklu, metody billingsów, stosowania mikroskopu owulacyjnego. Ja się zdecydowałam na cyclotest.

Gość feferf
Ale co ci radzić?? Jeśli nie kupiłaś tabletki "po" i twierdzisz że urodzisz, to znaczy że chcesz ciąży. Równie dobrze możesz zacząć regularne starania i zadawać głupie pytania o imiona.

Gość uytgrftyuiuyg
Teraz już nic nie da sie zrobić. Czekaj na termin okresu i rób test

Gość jedna pani :)
A ja durexowi zawdzieczam 2 coreczki :)

szkoda ze wczesniej nie reagowalas - moglas zastosowac tabletke 72h po co sie stresowac i czekac w nieskonczonosc... nastepnym razem odwiedz portal wpadka.pl

Gość miogrande
No właśnie, przeróżnie bywa z tymi gumami, dlatego ja nie darzę ich zaufaniem. Po jednej wpadce i interwencji tabletki awaryjnej postanowiłam przejść na antykoncepcje hormonalną, a teraz mając przerwę (którą musiałam zrobić pewnych przyczyn) wykupiłam tabletkę 72h na zaś, dla spokoju ducha.