Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znawcanieprzyzwoity

zdecydowałem sie pójść na Sylwka i mnie trafiło jak grom z jasnego nieba ;)

Polecane posty

do ostatniej chwili zwlekałem, na imprezie miało być więcej facetów niż kobiet, ale w końcu sie zdecydowałem i... i właśnie dziewczyna za która od roku wodziłem wzrokiem tez tam była :) o co?? i się kuźwa zabujałem na zabój ;) przetańczyliśmy cała noc :)

Gość hhhjjhhju
wstydliwa? chłopcze, jak laska nie daje ci numeru telefonu, to znaczy, że nie chce mieć z tobą nic wspólnego

znawca ja potrzebuję tussipect, bo sesja się zbliża ;) dlatego w interesie przyjaciół z kafe i twoim życzę tej miłości powodzenia :D

Gość ehhhh ale nabroilyscie
to ze nie dala numeru nie znaczy ze wstydliwa, tylko ześ chlopie nie w jej typie

ehhhh ale nabroilyscie to ze nie dala numeru nie znaczy ze wstydliwa, tylko ześ chlopie nie w jej typie tak sobie tłumacz, ale to ja z nią przetańczyłem całą noc i ja ją mocno przytulałem :p

znawca tak poważnie co do tematu to też mi się niestety wydaje, że nie dała nr, bo jednak nie byłeś w jej typie. kobieta, nawet nieśmiała, podałby nr Bo inaczej na co by liczyła? Że ją odnajdziesz jak książę na białym koniu? Dała Ci kosza...

Gość ehhhh ale nabroilyscie
dales numer i nie dzwoni? hmmmm moze go zgubila? albo ma dosyc zgniatania przez spoconego goscia