Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ Magda C____

Problem z Arabem

Polecane posty

Gość _ Magda C____

Witam wszystskich, jak brzmi tytul mojego postu mam problem z Arabem. Jezeli checie mi jechac tak jak na innych forach to dziekuje darujcie sobie i lepiej nie piszcie. Wszystko zaczelo się przez glupia fotke pl. poznałam go na tym portalu, zaczelismy duzo ze sobą pisac, rozmawiac na skype gg telefon po 2 tyg nagle powiedzial ze mnie kocha ze che przyjechac do Polski dla mnie bla bla blaa... Po jakims czasie zaczeły sie dziwne i smieszne zarazem nakazy wychodzenia z domu twierdzil ze ide na sex do kolegi a nie do kolezanki wszytsko kojazylo mu sie z seksem np to ze na ulicy powiedzial mi kolega czesc to oznaczalo ze chce mnie bzyknac smieszna spprawa. zaczelo mnie to juz meczyc wiec poprosilam moja kuzynke by z NIM porozmawiała i wytlmaczyła bo ja nie dawałam rady, ze w polsce to normalne ze kolezanka z kolega idzie na piwo albo powie mu czesc, On nie wierzył że to moja kzynka i zarzadał jej zdjęc z kartka w reku jego imieniem itp itd. no Kuzynka zrobila zdjecia ale on dalej mial jakies obawy ze to nie ona hahaha i nagle zachcialo mu sie jej nagich zdjęc. no smiech na sali, zerwałam z nim kontakt i ona zdenerwował mnie tak że mialam go dośc. Teraz pisz mi non stop! Dzwoni. KOSZMAR.

Gość mariolka aada23
Nie bez powodu araby mają opinie jaką mają, więc głupia byłaś to teraz się mecz z nim.

Gość kudłata Adela
i jaki ty masz problem? normalna raczej kolej rzeczy...inna mentalność

Gość A to wszystko wasza wina
Pierdolita się z jakimiś zwierzętami preriowymi, dajecie się masowo nadziewać na ich czarne, szympansie penisy, a potem narzekacie. Cierpta 🖐️

Gość uioiyy
to że on jest Arabem, to jest drugorzędna kwestia. i na czym niby polega "problem"?- że utrzymujesz jakiś denny wirtualny "związek", wysyłasz bez sensu zdjęcia swojej kuzynki i nie potrafisz nawet zablokować nr gg i przestać pisać z jakimś obcym kolesiem i potrzebujesz porady na forum, bo sama jestes tak durna, że nie wiesz jak skończyć wirtualną znajomość?

Gość powazny doradzacz
ku przestrodze

Gość Ostrzegać je możesz
Ale jak wyczuje jedna z drugą jurnego, arabskiego kutasa, to dostają ślinotoku, skurczu pezdy je rozsadzają i instynkt głupiej suki jest silniejszy.

Gość CytrynkaXXXXXX
mam to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musze skasowac fb :o

Gość szatan!!!
polki jadąc do egiptu zamawiają 3 arabów na pierwszą noc,a pużniej wszystkie czorne kutelmistrze walą polskie idiotki za jednego dolara,nawet 10,potrafi dziennie zmienić,ale żeby po 2-ch tygodniach zaprosić do polski czornego i umawiać sie z drugim ,wiesz że to muzułmanin ,on bez bagnetu pocałowania nie wychodzi z domu,podeżnie ci gardlo i tyle bedzie z tej znajomości ,a policja syfu też nie bedzie szukała,jak w Gorzowie wielkopolskim popodcinał 16 letniej dziewczynie brwi i leży teraz w szpitalu nie wiadomo czy bedzie widziała na oczy.wpisz w gogle 16latka okaleczona,pociete brwi.to sie przekonasz,że policja śpi nadal.

Gość niebieskooka kafeterianka
Tutaj poczytaj. Kilka postow tylko. Zabil ta dziewczyne Arab. :( To POlka byla. Pamietam jak w 2006 bylo o tym glosno. Rutkowski byl zamieszany. Niestety nie dalo sie jej znalezc.

Gość poznanski kwiat polny
jednej glupiej polki mniej :classic_cool:

Gość Gorzowianin
To Arab gwalcil?