Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sądze

jaki rozmiar spiochów mają wasze 3 mies dzieci?

Polecane posty

Gość a ja sądze

bo moja córka ma skonczone 3 mies i juz 74 jest na styk. jakos bardzo szybko mi wyraasta

Gość a jaka duża Twoja córcia się
urodziła?? Ja mam dwoje dzieci, oboje bardzo szybko rosną, choć rodzili się niezbyt duzi. Córcia ma 2,5 miesiąca i śpiochy 62 są już trochę za małe, 68 nieco za duże, a rozmiarówka 3 miesiące amerykańska jest w sam raz. Dodam, że urodziła się malutka - 52 cm i 3100 g wagi.

kurcze 3 miesiące i 74 na styk? dużo trochę :/ mój syn się dość duży urodził (57cm) i w tym wieku to nosił 68 i mniejsze 74 ale i tak duże jeszcze były na niego teraz ma 13 miesięcy i nosi 80/86 a według rozmiarówek wiekowych to nosi na 18 miesięcy więc coś duża ta twoja

Gość jdhfhd
O rany, ja dopiero zaczynam kupować 74, a mała ma 5,5 m-ca. Ile miała gdy się urodziła?

Gość a ja sądze
17 wrzesnia sie urodzila.

Gość no ale jaka długa i ile ważyła
?

Gość AleCheca.
Nie przejmuj sie moja też tak rosła w szpitalu 62 trzy dni później w domu 68 trzy tyg później 74 i niedługo dalej 80 i kupione w 3miesiącu 86 założyłam w czwartym miesiącu i używałam do 10miesiąca potem przeżuciłam sie odrazu na 98 teraz 20miesiąc używam 110 -116 z których powoli już wyrasta kobitka mała.

Gość a moja córeczka
jakoś od 4-5 mies nosiła 74 a teraz ma prawie 10 mies i nosi 80-86

Gość AleCheca.
Mojej w sklepie kupuje ciuchy na których metkach jest napisane 3-4latka Jak ktoś się jej pyta ile masz latek odpowiada ..csy.. I w ten sposób nikt sie nie dziwi że taka wielka,tylko czemu gada tak niewyraźnie?? W piaskownicy matki podziwiają swoje dzieci -jakie one duże... Ile pani chłopiec ma?-pyta jedna drugiej.. dwa latka odpowiada tamta. -ojej to wysoki! Nie spotkałam wyższego od swojej córki dziecka w podobnym wieku Większość trzylatków jest o głowę niższa.

Gość majóweczka_trzecia
to tak jak moje. W wieku 3mies 68-74 teraz 8letnia 140-146 a 5latka 116-122 po prostu wysokie :-)

Gość mamama27
hmm mój w 1 -2 miesiącu nosił 62 a 3 -4 68 - ma 14 m-cy i nosi 80 - 86 - a ur się 3300

Gość małamamam
moja urodziła sie 22 września, 54 cm i 3070 i teraz jest pomiędzy 62 a 68 tzn. 62 jest juz na styk,a 68 za duże

Gość a ja sądze
miala 56 cm i3150 wagi. teraz ma 6,5 kg tylko na piersi

Gość kaftanik niebieski
moj synek ma 5 mies. i ma 61 cm wzrostu