Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Styczeń 2, 2012 Słuchajnie, dostałam list właśnie z banku, że rozwiązują ze mną umowę z okresem wypowiedzenia 30 dniowym ( list został wysłany 20 grudnia ) z powodu nie korzystania z konta od 3 miesięcy. I teraz tak, czy gdybym jutro poszła do banku i wpłaciła jakieś tam pieniądze na to konto, to czy zostanie anulowane to rozwiązanie umowy ? A po drugie właśnie czekam na wypłatę z pracy właśnie na to konto, nie mogę teraz zmienić nr konta u pracodawcy. Co się stanie jak pracodawca wyśle pieniądze na to konto, a ono już nie będzie istnieć ? Stracę pieniądze ? Dodam, że jest to konto bankowe takie dla studentów, którzy nie mają stałego źródla dochodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Styczeń 2, 2012 Słuchajcie oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o i chuuj Napisano Styczeń 2, 2012 jak wyśle pieniądze na istniejące konto to one nie powinny przepaść tylko wrócą na konto z którego zostały wysłane więc nie wiem w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Styczeń 2, 2012 w sumie ten pracodawca jak wyślę mi pieniądze na nie istniejące konto i one do niego wrócą to już ich nie zobaczę... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mtmhmtp Napisano Styczeń 2, 2012 okres wypowiedzenia liczony jest od dnia otrzymania danego listu,dostałaś zapewne poleconym,wiec od dnia dzisiejszego masz 30 dni jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o i chuuj Napisano Styczeń 2, 2012 pewnie do konca stycznia to konto bedzie otwarte więc za styczen powinnaś dostac kase jeśli wyplatę masz 10tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach