Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xXxXCynamonXxXx

Śmieszne sytuacje ;p

Polecane posty

Gość xXxXCynamonXxXx

opowiedźcie śmieszne sytuacje z waszymi psami i innymi ludźmi. DAJE przykład. Kiedyś szłam z moim psem mieszańcem, sięga mi do kolan i jest czarny. Ma w sobie trochę krwii myśliwskiej, więc kiedy byliśmy w parku podniósł uszy i patrzył w dal. Szła kobita z synem i mężem. Synek szedł trochę z prawej a Haker patrzył się na gołębia i wyglądało jakby się patrzył na to dziecko. Jego mamusia oczywiście chwyta go za ręce i mówi "chodź tutaj" i ona mówi do mnie "ten pies powinien miec kaganiec." miała coś jeszcze powiedziec ale na jej nieszczęście stanęła koło mnie moja bardzo bojownicza mama która nie nawidzi jak ktoś mówi źle do Hakera. "A co to pani, stało się coś pani? Ugryzł panią? Źle się popatrzył? Na gołębię popatrzyc nie może? A idź że..." powiedziala i niesłuchała tej baby. Teraz wy xD

Gość miejscowy blokers
moja byla narzeczona powiedziala mi miesiac przed slubem ze ma fantazje z duzym czarnym psem. szczesc boze mlodej parze🖐️

Gość buhaha dobre
moj byly piesio osikal kilka osob :D tak zwyczajnie - podszedl podniosl lapke i zrobilo sie mokro :D:D:D:D