Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooioioi

ciąża? Krwawienie ?

Polecane posty

Gość ooioioi

Witam! Mam problem. Ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem, wlasciwie po raz pierwszy. Kiedys juz probowalismy ale nie chcielismy isc na całosc dlatego nie wchodzil do konca. Mimo to mialam obfite krwawienie po stosunku. Teraz sytuacja sie powtorzyla. Kiedy we mnie wchodzil, rowniez nie do konca, sprawialo mi to ból i nastąpiło znow kikludniowe krwawienie.Sam w sobie 'stosunek' trwał dosłownie moment i jak wspominałam nie był zupełny bo bolało. Robilismy to bez zabezpieczenia, ale mialam dzien niepłodny wiec mam nadzieje że nie ma zbyt duzego zagrozenia na ciaze. Co o tym wszystkim myslicie?

Gość prosze bardzo u
ale o czym? o krwawieniu to trzeba sprawdzić.

Gość ooioioi
No czy krwawienie moze byc spowodowane tym że jeszcze nigdy samego w sobie ostrego sexu nie było. Mam 16lat. No i jakie jest prawdopodobienstwo na ciaze? Chyba male co?

Gość ooioioi
heloołłłłłłł licze na odpowiedzi ;]]

Gość prosze bardzo u
wybacz ale nie wiedząc nic poza tym że był seks to jakim cudem ktokolwiek ma cokolwiek powiedzieć o możliwości ciązy?? Samo włożenie nic nie znaczy. A zabezpieczenie było?

Gość ooioioi
Nie było zabezpieczenia.. Był dzień niepłodny, wchodził we mnie ale nie do końca. I co może ozn to krwawienie ?

ja tez tak mialam, widocznie twoj chlopak ma za duzego i ci podraznia pochwe. Powiedz mu zeby najpierw zrobil gre wstepna, zebyc mogla sie podniecic i troche zwilzyc, wtedy pojdzie lepiej. I przede wszystkim sie nie stresuj.

Gość ooioioi
Okey.. A o tej ciązy to co myslicie? Prawdopodobieństwo duże?

Gość prosze bardzo u
po pierwsze to na przyszłośc zabezpieczenie a po drugie kilkudniowe krwawienia należy sprawdzić bo nawet jak na przerwanie błony to coś za długo

Gość ooioioi
Wiem wiem.;] Chociaż niestety zawsze wychodzi wszystko na spontana i ciezko sie opanowac

Gość prosze bardzo u
no to sobie pomyśl o ciązy to ci spontan minie. :O

Gość ooioioi
No to jest najgorsze. Mam nadzieje ze teraz nic nie bedzie..