Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gleofilda

Co ZROBIĆ na TŁUSTĄ cere!

Polecane posty

Gość Gleofilda

Cześc mam na imię Gleofilda (naprawde) mam 16 lat i strasznie się świece. Moja twarz jest jak lustro non stop świecąca. Stosowałam wiele kosmetyków ale nic nie pomagają albo mało. Kolega powiedział mi że samochody i sygnalizacja świetlna odbija się na moim nosie. Prawdopodobnie przez to Cyklop mnie nie chce (taki chłopak który mnie olał). Znacie jakieś kosmetyki albo domowe sposoby!? Pomóżcie. Na dodatek mam 5 jedynek z Polskiego :(

Gość fddffd
poza tym przesadzasz . Tlusta cera to oznaka płodnosci . Czemu chcesz z tym walczyc ?

Gość Gleofilda
No ale z taką cerą nikt mnie nie chce zapłodnić mój drogi. Pomóżcie!

Gość Gleofilda
pomóżcie proszę!

Gość proszę o radę
Dla mnie dobry jest krem GARNIER matujący (taka niebieska tubka) pod makijaż i na noc go nakładam. Dobra jest dla mnie maseczka z Ziaji z serii nuno z zieloną glinką. Generalnie musisz robic peelengi, nakładać maseczki i kremy do skóry tłustej. Tylko nie oczekuj cudów po 2 dniach, trzeba być systematycznym i wtedy widać rezultaty ;)

a może jest przesuszona i broni się produkując za dużo łoju? Ja tak miałam, cera potrzebowała nawilżenia a że go nie dostawała to nawilżała się sama, przez co non stop miałam potwornie tłustą. Zmieniłam taktykę, zamiast kosmetyków matujących i wysuszających zaczęłam stosować nawilżające i jest ok

Gość proszę o radę
popieram, właśnie ten krem z garniera który mam to jest krem nawilżający - matujący :) nawilżać trzeba każdą cerę :)