Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna maryska99

jak sie ubrac do pracy , pomozcie.

Polecane posty

Gość piekna maryska99

jak sie ubierac do pracy w biurze w urzedzie? moga byc miniowy, sukienki i szpile? nie zrobie zlego wrazenia na innych babach? ogolnie szefem jest chlop, czy lepiej jak szara mysz jeansy i cweter? od przyszlego tyg zaczynam staz. ps jestem zgrabna:)

Gość piekna maryska99
no ok a moga byc inne spodniczki tak do polowy uda? sukienki? wysokie obcasy? czy lepiej sie az tak nie stroic.. chce wywrzec dobre wrazenie na wszystkich a jestem mloda i mysle ze moge sobie pozwolic na krotkie sukienki.

Gość qwert45
i ponczochy pod kieca mini durna cipo

Gość moim zdaniem jednak
sukienki czy spódniczki ok, pod warunkiem, że nie za krótkie, no i nie jakieś wydekoltowane... Nad kolanko w porządku, ale nie za krótkie. Jeśli chodzi o szpilki to pewnie, że tak :) ale nie niebotycznie wysokie :P Masz być raczej elegancka, nie wyzywająca. A to, że szefem jest facet nie ma NIC do rzeczy, chyba że chcesz mu do łóżka wskoczyć :P

Gość piekna maryska99
nie mam takich przed kolano.. mam takie do polowy uda, mysle ze sa ok bo jednak tylko odslaniam nogi a dekoltu juz nie.

Gość piekna maryska99
a te sukienki i inne ubrania kotre mam sa dosc kobiece, eleganckie, moze troche sexowne ale nie wyzywajace.