Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata 35

REKLAMCJA ROZWIĄZANIA UMOWY Z TELEKOMUNIKACJA DIALOG _____ PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Witam , mam problem , musze napisac reklamacje o rozwiązaniu umowy z telekomunikacja firmy DIALOG. Przedstawiciel firmy Dialogu wprowadził mnie w wielki błąd namawiając mnie do przejścia na ich sieć , uzasadniając iż sieć NOWUM zostanie rozwiązana i nie będzie istnieć od Lutego tego roku . Po pewnym czasie dostałam telefon od sieci NOWUM z pytaniem dlaczego została zerwana z nimi umowa gdyż jest ona ważna do 6 Lipca tego 2012 roku . Przedstawiciel wielokrotnie mnie zapewniał iż nie bedzie żadnych problemów z siecią NOWUM . Niestety wszystko okazało sie nieprawda .;/ Proszę czy jest tu ktoś kto pomógł by mi napisać REKLAMACJE DO SIECI DIALOG > bardzo była bym wdzięczna Ja niestety nie mam pojęcia jak to napisać! z góry bardzo dziekuję

Gość mwmwmwmwmwmwmwmwmwm
zadzwon do rzecznika konsumenta i on ci podyktuje

Przepraszam bardzo ja rozumiem ,że was to bawi;/ ale mnie na prawde nie jest do śmiechu i darujcie sobie te okropne komentarze

Gość ci z paranormalnych sami
No top piszesz na środku kartki jak wół REKLAMACJA i piszesz co miałaś przedtem za usługę, do kiedy itd. Potem piszesz że w dniu tym i tym ktoś zadzwonił, przedstawił ci błędną ofertę przez co zostałas narazone na koszty (zerwania umowy?) i że np. rezygnujesz z ich usług

A szczekaj sobie nawet cały rok baranie ... jesli tylko na to Cie stać !! bo to co piszesz to jest na prawdę żałosne i pokazuje właśnie twoja małą ! inteligencje

Gość piast92
Orange Polska jest liderem na polskim rynku telefonii stacjonarnej, internetu i transmisji danych. Oferuje kompleksowe rozwiązania telekomunikacyjne dostępne w całym kraju. Swoim klientom dostarczają również usługi telewizyjne oraz wideo na życzenie http://piast92.systempartnerski.pl/e/lead/707