Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.L.A.

Puste laski to jakas plaga w dzisiejszym swiecie

Polecane posty

Gość S.L.A.

Cos Wam napisze. Dzis sie spotkalem z pewna dziewczyna. Wyhaczylem ja na badoo. Nie powiem, ladna buzia, zgrabne cialo, nozki dlugie, fajnie ubrana, ale... no wlasnie na zywo w gadce totalna porazka, a w glowie pustka. Siedzimy w restauracji, zamawiamy sobie jedzenie, picie. W trakcie oczekiwania pytam ja o pewne sprawy, chce sie o niej czegos wiecej dowiedziec. A ona odpowiada, ze jest grzeczna dziewczynka. Tyle, ze wiekszosc mysli inaczej, sugerujac sie jej wygladem. Poza tym pytala sie mnie jaki mam samochod, bo ona gustuje w BMW i jesli takiego nie posiadam, to musze szybko kupic. Najlepsze na koniec. Dzwoni jej komorka, ktos wydzwania dobre kilkanascie minut do niej, w ogole nie odbiera. W koncu wkurzona krzyczy do sluchawki: spierd... Tlumaczyla sie, ze to jakis koles z jej pracy, ktory proponuje jej seks uklad. Po prostu zdebialem.

Gość K.P.G.
a ty myslisz ze madry jestes?? bo ja mysle ze tez do pustakow nalezysz

Gość S.L.A.
A skad ta etykeietka dla mnie? Poprzyj argumentami solidnymi swoja teze.

Gość K.P.G
cytuje "Wyhaczylem ja na badoo. Nie powiem, ladna buzia, zgrabne cialo, nozki dlugie, fajnie ubrana, " Tylko pustaki "wyhaczaja" laski z portali i nie tylko po takim opisie .. a zamieniles z nia choc pare zdan na badoo-chat lub gg? ja osobiscie uwazam ze zanim kogos sie zaprosi na spotkanie to wymienia sie z nim kilkoma "zdaniami" badz tez jak te zdania maja sens dluzszymi rozmowami, a Ty piszac ze "wyhaczyles" skierowales sie tylko na wyglad, dlatego chciales sie spotkac bo ladna byla.coz z tego ze ladna...moze i pusta, ale sam nad soba tez sie zastanow

Gość beemcia the best
zaliczyles ja - tak z ciekawosci pytam?

Gość S.L.A.
Moze Cie to zdziwi, ale zanim sie z nia spotkalem tydzien psialem na czacie na badoo, pozniej na gg. Dziwna sprawa, bo w wirtualu calkiem niezle sobie radzila, mozna z nia bylo pogadac na powazniejsze tematy. A na zywo totalny zwrot o 180 stopni. Co do "wyhaczania" - mialem napisac obcesowe i dosc ustandaryzowane slowo "poznalem"? Brzmi ono dla mnie co najmniej kolokwialnie.

Gość K.P.G
w takim razie trzeba przyzanc iz tydzien czasu to zbyt malo na powazne tematy. zalezy co rozumiesz przez powazne tematy. jest druga opcja, ze ona moze chciala ciebie sie pozbyc i nie wiedziala jak wiec zagrala role blachary i naciagary. tak czy inaczej powodzenia w zyciu..

Gość gość
Gościu, czy ty wiesz, co znaczy "kolokwialnie"? Właśnie wyhaczyc to jakiś durny kolokwializm. Poznać to normalne słowo. Jak spotkasz dziewczynę to jej też powiesz: fajnie cię było wyhaczyć?

Gość gość
a o jakich poważnych tematach z nią rozmawiałeś?

Gość gość
Autorze masz wygórowane wymagania wobec kobiet! Wymagasz ładnej i mającej coś w głowie a to ideał! Zmniejsz wymagania bo będziesz sam całe życie jak kafe prawiczki