Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O dużych biustach i dekoltach

Kobiety z dużym biustem w dekolcie wyglądają wulgarnie

Polecane posty

Gość O dużych biustach i dekoltach

Duży biust + duży dekolt = widok wulgarny, wyuzdany

Gość o maTko!
wlaśnie fajnie wygladają, jak mają się czym pochwalić to niech pokazują

Gość Nonn!
a ja sie zgadzam z autorka!! chetnie oddam polowe!! Nienawidze swojego biustu!!!!!

Gość groszkowapanna
zależy jaki dekolt, zależy czy w tym dekolcie dobry biustonosz... "dupa na klacie" to faktycznie mało ciekawy widok

Gość Killeruś810818
A potem się taka głupia jedna z drugą żalą że są napastowane gwałcone. Kiedy same prowokują. I dobrze im tak

Gość pseudi
hmm a co to jest "duży biust" ?? bo każdy inaczej to pojmuje...

O Jezus! Pamiętam taki (chyba) festiwal w Opolu, taka aktorka tam występowała ze Śląska - nie pamiętam jak się nazywa - krótkowłosa blondyna ok 50, gruba i biusciasta. Na tym festiwalu miała taka zlocista sukienkę z głębokim dekoltem, jak wyszła na scenę to jej tak suty stanęły że normalnie porażka! Bleh! Szczyt bezguscia z takimi cycorami do ludzi! A druga to A. Perepeczko - następna '50 epatujaca cycorami jak dwudziestolatka :o Widok jej cycow po prostu obraża moje poczucie dobrego smaku :P I jeszcze ta pani - czarnowłosa jurorka z pierwszej edycji Tańca z gwiazdami - biust co prawda mały, ale zwisy takie, że pępka sięgają, a bez stanika się toto pokazuje i dekolt do pasa. Zresztą jak się cycki w pasie kończą to nie da rady płytszy, bo 3/4 torsu to pusta klata Tak, że podpisuje się oboma rękoma pod tym twierdzeniem - małe piersi są z reguły bardziej estetyczne i nawet bez stanika wyglądają OK, a nie jak na pokazie miss kurewiątek i burdelmam.

A mojego poczucia estetyki nie gwałcą, chociaż sama mam B:) Fajnie jak kobiety dobrze się czuja we własnym ciele:)

Fajnie, jak się czują fajnie - ale nie za cenę nachalnego rzucania się w oczy.

nei, ty się tak nie gorączkuj, jakby zazdrość przez ciebie przemawiała...

Jak dla mnie to one mogą nawet na golasą latać. Ale nie musi mi się to podobać, nie? Tolerancja tolerancją, a dobry smak dobrym smakiem.

osobiscie nosze glebokie dekoldy, czasami, gdy mam na to ochote,bo zdarza sie ze golfy, akceptuje siebie, nie za cene nahalnego rzucania sie w oczy tylko w ogole

Jak bym miała takie dorodne cyce, pewnie tez bym głębokie dekolty nosiła:) Stwierdzenie, że wydekoltowana kobieta zasługuje na gwałt jest na poziomie kibola ze wstrząsem mózgu...

Gość Nie liczy się wielkość
cyca tylko estetyka bardziej:) dbanie o nie i wtedy kiedy ma się zadbany śliczny jędrny biust można odważyć się na dekolt głębszy

Nie mam nic przeciwko eksponowaniu ładnych piersi, ładnych nóg czy ksztaltnej pupy :D Ale 90kg dziewoja z celulitem jak karpaty i w mini szerszej niż dłuższej też mojego aplauzu nie zyska :P

Większość kobiet ma celullit i co z tego? Czy mini ma być zarezerwowane wyłącznie dla retuszowanych modelek z magazynów?

Gość Fuuuuu
Nie koniecznie wiadomo jak kobieta ledwo mieści swój tyłeczek w mini to brzydko:D jeszcze brakuje brzuszka z fałdami

myslicie ze kobiety przechodzace obok was na ulicy czekaja na wasze aplauzy, albo boja sie pogardliwych spojrzen ? nie raczej wspolczuja wam ze macie takie nudne zycie, ze nie macie nic innego do roboty, ani ciekawych mysli, tylko zajmujecie sie czyms tak przyziemnym jak ocena cudzego ubioru i nadwagi

Jak bum cyk cyk Mam identyczne podejście, moze dlatego, że nie czuję potrzeby dowartościowywania się wynajdywaniem mankamentów u innych...

Gość Dobra, no ale fakt jest taki
że nie każda powinna ubierać mini bluzki z dekoltem mimo że ma co pokazać ale nie ma to walorów estetycznych:)

,,cyca tylko estetyka bardziej dbanie o nie i wtedy kiedy ma się zadbany śliczny jędrny biust można odważyć się na dekolt głębszy'' A taka co ma obwisły nie może... faszystowskie Niemcy normalnie:P

,,że nie każda powinna ubierać mini bluzki z dekoltem mimo że ma co pokazać ale nie ma to walorów estetycznych'' Kto decyduje o walorach estetycznych? Każdy ma inne...