Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmd.t m

Wyglad kobiet po 40,50tce

Polecane posty

Gość Jmd.t m

fryzura -krotkie wlosy,trwala,dziwny kolor zazwyczaj odrosty,ubranie-ciuchy paroletnie,sprane,figura-nadwaga,

Gość lu ne
fakt, to częsty widok

Gość sger
urodzisz dziecko jedno drugie przejdziesz menopauze hormony zaczną szaleć tycie będzie niezależnie od ciebie.

Gość akurat wcale nie..
w dziwnym środowisku sie obracasz. mam po 40 akurat długie włosy żadnych odrostów ciuchy nowe fajny makijaż i nie wyglądam na tyle lat ile mam wpisanych w metryke.stać mnie na porządne ubrania a nie szmaty z reserved :)

Gość w temacie odpowiem
włosy kasztanowe/farba za ramiona okularki w wąskiej oprawie ,kozaki na obcasie -wiśnia ,czarny płaszcz do kolan to tak na dzisiaj:) nie wiem skąd jesteście ale w moim mieście ludzie dojrzali bo panowie również wyglądają atrakcyjnie:) mam 3 dorosłych dzieci ,obecnie przy 170cm ważę 62kg ale w trakcie bycia mamą doszłam do 90 kg :D i z czułością wspominamy z mężem tamten okres;)

Gość duzo mało
nie mam odrostow ani trwałej z modą jestem na bieżąco nie mam nadwagi ale znam 30 latki które wyglądają gorzej o demie .

Gość w temacie odpowiem
a co do ubioru to dzisiaj stać mnie na drogie szmaty i biżuterię bo dzieciaki same się utrzymują no dobra troche im pomagamy ale więcej zostaje dla nas więc skąd takie podejście?

Gość iwan wladimirowicz palmow
krótkie włosy to ma każda polka po ślubie, nawet jak przed trzydziestką jest

Gość frakcja 30
kozaki na obcasie -wiśnia .......... faktycznie, moda jak sie patrzy:(

Gość w temacie odpowiem
ja znam 20paro latki które figurę maja gorszą od mojej :P no ale metryki nie przeskoczę:( więc niech każdy się cieszy z tego co ma:)

Gość kortinax
Mam również po czterdzieste i nie wyglądam źle. nie jedna trzydziestolatka wygląda gorzej.

Gość duzo mało
Moje ostatnie zakupy klasyczny plaszcz z Zary botki z Prima moda, jeansy Gap i sukienka z Asos i torebka Furla mam 50 lat i dorosle dzieci.