Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaaa

Wpadka przy sexie analnym

Polecane posty

Gość karolaaaaaaaaaa

Kilka dni temu zrobiłam to pierwszy raz. No i niestety gdy facet wyciągnął penisa chyba nie było za dobrze bo poleciał do łazienki. Nic nie powiedział, ja też bo było mi strasznie głupio. Jak wrócił to zapytał czy kochamy się dalej tak czy już normalnie, powiedziałam, że normalnie. Nie wiem co on sobie mógł pomyśleć, to chyba nie jest normalne??? Na drugi dzień zapytał czy znowu to zrobimy, powiedziałam wtedy, że nie. Co o tym sądzicie? Mógł się zniechęcić do mnie przez tą sytuację???;-( To było aż takie straszne???

Skoro ci wpakował kutasa w odbyt, to chyba nie powinien być zdziwiony, że trafił na gówno a nie bitą śmietanę, hę?

Ja osobiscie nie jestem fanka sexu analnego, bo uwazam, ze dupa jest od czego innego. Ale jak Wy dobrowolnie i za zgoda obu stron zdecydowaliscie sie na taki rodzaj sexu, to chyba z racji tego ze to jest dupq, trzeba brac pod uwage ze takie historie sa normalne. Koles bylby idiota gdyby koles uwzal to za straszne:)

Gość karolaaaaaaaaaa
A jaka jeszcze inna wpadka może być??? Jest coś gorszego??? Dzięki hot lady, on później zachowywał się normalnie ale nie wiem co sobie pomyślał bo nawet nie potrafiłam go o to zapytać. Kurde, przecież kąpałam się wcześniej ale to był mój pierwszy raz w ten sposób, nie wiedziałam, że trzeba robić jakąś lewatywę. A więc myślisz, że skoro tylko trochę się pobrudził i jak na drugi dzień znowu chciał to nie ma takiej tragedii??

Gość no skoro chciał powtórzyć
to raczej nie widzi w tym problemu :)

Gość mariner
o ile mnie doswiadczenie nauczylo kobieta do kazdego rodzaju seksu musi byc odpowiednio podniecona i przygotowana . DO analnego tym bardziej !.Powinniscie sobie troche wspolnie poczytac ksiazek ,dyskusji na forum itda potem po normalnym numerku jak juz bedziecie dobrze "rozgrzani" zabrac sie do tego jako wzbogacenie waszego stosunku. To ty wlasciwie jestes to strona dajaca a on bioraca zwlaszcza gdy robicie to pierwszy raz i ty nie wiesz czego oczekiwac .Po n-tym razie juz bedziesz miala pojecie czego chciec i bedziesz ( albo i nie ) specyficzna przyjemnosc z czucia kutaska w odbycie :)

Gość karolaaaaaaaaaa
Tak myślicie??? A może tak tylko zaproponował a obrzydzenie i tak ma do mnie. Kurde, już tyle się przed chwilą naczytałam wypowiedzi na ten temat, że wydaje mi się, że zrobiłam coś mega obrzydliwego i jestem coraz bardziej załamana. Dla niektórych to normalne a dla innych znowu niedopuszczalne, chyba, że specjalnie tak piszą żeby kogoś dobić. Jedno jest pewne, następnym razem tak się przeczyszczę, że już niczego "nie wyciągnie", co prawda nie wiem jeszcze jak to zrobię. Załamkaaa;-( Pavulon a Ty co byś sobie w ogóle pomyślał o dziewczynie w takiej sytuacji???

Gość karolaaaaaaaaaa
Mariner ja wiem ale ja nie spodziewałam się tego wieczoru sexu analnego, to raczej było niespodziewanie. Nie miałam pojęcia, że tak to się może skończyć. Mogłam go zniechęcić do siebie tą sytuacją??? Teraz już wiem jak to mniej więcej wygląda no ale boję się, że już jest za późno;-(

Gość gggg343
A może po prostu czuł że dochodzi i nie chciał Ci się spuścić do odbytu? Nie pomyślałaś o tym?

Gość karolaaaaaaaaaa
Ale jakie to ma znaczenie w tej sytuacji? Mi chodzi o to, że wyciągnął brudnego penisa.

Gość karolaaaaaaaaaa
Nic nawet nie chcę wspominać na ten temat bo nawet nie wiem jak. A kurde jak się robi tą lewatywę???

Gość karolaaaaaaaaaa
A więc mogła go ta sytuacja do mnie zniechęcić???'-(

Gość lalalcamaalalal
skończ już pie**olić, 10 raz się pytasz o to samo w tym temacie.

Gość karolaaaaaaaaaa
Bo chcę wiedzieć!!! Masz z tym problem to po huj piszesz cokolwiek!!!

Karolaaaaaa, na moj gust na 99% z tego co piszesz sie NIE zniechecil. Ten Twoj wyglada na takiego co to lubi. Nie martw sie. Najgorsze masz za soba, a to doswiadczenie pomoze Ci moze nastepnym razem uniknac takiej wpadki. Lewatywe mozesz kupic w aptece, prawdopodobnie z z instrukcja jak ja zrobic:)

Gość karolaaaaaaaaaa
Dzięki;-) Wiesz, ja się tak tym przejmuję bo my się raczej krótko znamy, wiem, że nie powinnam w takim razie z nim tego robić no ale tak wyszło. Gdyby to był jakiś długoletni związek to co innego a tu już na początku taka porażka.

Karolaaaa camooon, nie lam sie. Do tanga trzeba dwojga- oboje sie zgodziliscie, a duzo facetow lubi ta dziurke bo ciasniejsza itp. Oczywistym bylo ze jak gosc wyjal i zobaczyl ze na jego wacku cos zostalo, to poszedl sie umyc, bo nawet gdyby chcial pozniej wejsc do pierwszej dziurki to jest to mocno wskazane zeby sobie malego umyc, bo pozniej ty bys miala klopoty. A sam fakt ze gosc sie pytal czy jeszcze to zrobicie moze swiadczyc o tym ze on sie nie zrazil. To ze ty jestes poczatkujaca w ta zabawe, to nie znaczy ze on tez. Moze on juz ma doswiadczenie i wie ze cos takiego moze sie czasem zdazyc:)

Gość pulsedemon
u mnie i mojej partnerki to byla swojego czasu, nie tyle co norma, bo mimo, ze jakos tam sie przygotowywala do analut o i tak czasem sie cos trafilo szczegolnie przy glebokim pieprzeniu, ale to normalne. mnie to nie przeszkadza, mam jazde na anal i jak ktos tu napisal, przeciez wiem, ze bitej smietany nie wyciagne, chyba ze sie jej sam w tylek spuszcze. nie przejmuj sie niczym - czer przyjemnosc z bzykania, z nim czy nie z nim :) powodzenia :)

Gość karolaaaaaaaaa
Własnie coraz bardziej zaczynam się przejmować bo czytałam już takie opinie, że to świadczy o higienie dziewczyny. Nie jestem brudasem, kurde gdybym w ogole wiedziała, że tak to się może skonczyć ale głupia jestem. On mnie teraz pewnie ma za jakiegoś lumpa a to, że chciał znowu to tylko taki kamuflarz pewnie był;-( masakraaaaaaa

Gość karolaaaaaaaaa
Chyba napisałam, że to był moj pierwszy raz, dopiero teraz jak czytam o tym to wiem, że coś takiego istnieje w ogole.

Gość karolaaaaaaaaa
Co zrobić???????????

Gość miejscowy blokers
do doopy z takimi tematami:O

Gość podły czy nijaki??:)
wiecej siedz na kiblu !! i nie jedz tyle !!

Gość do kafoli
karolciu, kafeja to nie miejsce na pisanie elaboratów dlatego najlepiej wpisz w szukajkę googlarke te fraze: "sex analny a higiena". Poczytaj porady a wszystkiego sie dowiesz, jakie sa rodzaje lewatywek i jak je wykonac rownież. Niczym sie nie przejmuj, chłopaki mażą o analu. Jak nabierzesz wprawy mozesz byc bardzo pozytywnie zaskoczona ile rozkoszy kobiecie może dac ta odmiana sexu, wiem bo moja pani osiaga w ten sposob megaorgazmy, znzcznie intensywniejsze niż podczas klasycznego bzykania obojetnie w jakich pozycjach, życzę powodzenia

Gość Ona 1900
jesli ma ktos ochote sprostam wszelkim zachcianka :D 0692274608

Gość patryczek
co to za numer zaczynajacy sie na zero ;D

Gość Ona 1900
to pomyłka z tym zerem. najbardziej lubię anala, może być ze spustem wewnątrz

Gość gość
odezwę się w tygodniu podaj namiary na miasto.