Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaaa

Wpadka przy sexie analnym

Polecane posty

Gość gość
jesli oboje partnerow jest zdrowych i uprawiaja sex analny z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczenstwa i higieny to o zadnych chorobach nie moze byc mowy. Wbijcie sobie to do glowy tepaki. oczywiscie choroby istnieja, HIV, brodawczak itp ale na te choroby choruja ludzie ktorzy uprawiaja sex analny nie tylko z jedna partnerka czy partnerem i do bez zadnego zabezpieczenia.

Gość p9
Taka wpadka to nie wpadka. Próbuj dalej jak masz ochotę. Więcej takich dziewczyn i świat będzie lepszy.

Gość gość
Zdrowych. Hahaha! Już tutaj piszą idiotki z hemoroidami, że uprawiają anal i nic się nie przejmują. Albo krwawią i też się nie przejmują, a to może być rak, którego nie można naruszać.

Gość gość
wiadomo ze jak dziewczyna ma hemoroidy to nie wolno uprawiac anala bo moze byc jeszcze gorzej. zakazenia i inne choroby.

Gość gość
Jak już powiedziałem pitolicie bez sensu myśląc że ludzie z kapustą się rodzą tyle o waszym widzi mi się. co nie oznacza że nie macie racji co do zagrożeń HIV itp , ja w trosce o własne zdrowie staram się sam robić żywność i jest na dużo wyższym poziomie niż oferowana w sklepach . Wasze nastawienie zalatuje mi tu ideologią kk której w średniowieczu nie przeszkadzało rypanie 12 dziec***ewna znana z nazwy uniwerku pani J. i że niby czasy były inne, bzdura. Jak już powiedziałem anal był i będzie czy to się komuś podoba czy nie, wszystko jest dla ludzi w granicach rozsądku i nic nam do tego więc swoje poglądy stosujemy we własnych sypialniach bo tam jest ich miejsce. Możecie uważać kogoś za " debila" co nie zmieni faktu że nim nie jest. Ktoś tu doskonałe podkreślił w czym problem - w braku własnego zdania, więcej myślcie SAMI to i świat wyda wam się lepszym. Ja nie widzę sensu dyskutować na temat tego co kto lubi bo gusta są różne równie dobrze możemy tu pisać o paleniu papierosów czy piciu alkoholu i ich wpływie na organizm tylko po co? to

Gość gość
Dawno temu za tzw. "komuny" gruźlicy nieśli hasło: My siłą narodu Hasło na dziś: anal jest podstawą bytu ludzkości, im więcej analdebili wyginie tym tańszy będzie chleb dla pozostałych normalnych.

Gość gość
Taaaa juz bo wszyscy ludzie ktorzy uprawiaja anal nagle wygina. Sex analny jest praktykowany przez ludzi od setek lat. Nie zesrajcie sie czasem jak bedziecie uswiadamiac ludzi o zagrozeniach wynikajacych z uprawiania anala. POwodzenia lepaki.

Gość gość
cyt. Taaaa już, bo wszyscy ludzie którzy uprawiają anal nagle wyginą. Sex analny jest praktykowany przez ludzi od setek lat. komentarz: Dlatego, niedrogi analdebilu, wirus opryszki w obecności bakterii kiły zmutował się dając śmiercionośnego wirusa HIV.!!!! Kopuluj w oko kakaowe ile wlezie, bo nadchodzi Twój czas. Daj znać zza świata.

Gość gość
Ja nie widzę sensu dyskutować na temat tego co kto lubi bo gusta są różne równie dobrze możemy tu pisać o paleniu papierosów czy piciu alkoholu i ich wpływie na organizm tylko po co? Faktycznie nie ma sensu, bo i tak i tak do piachu, tylko z tą różnicą, że śmierć naturalna jest z reguły bezbolesna, a śmierć z powodu poanalnego rakowatego guza Kaposiego jest w straszliwych bólach. Zatem Twój z****** wybór, gdyż to Twoje z****** życie. Bez odpowiedzi.

Gość gość
Taaaa i nagle od zdrowej zupelnie osoby zarazie sie HIVem. hahahahha Skad wy czerpiecie taka wiedze ludzie. Usmialem sie.

Gość gość
gość Taaaa i nagle od zdrowej zupełnie osoby zarazie sie HIVem. hahahahha Skąd wy czerpiecie taka wiedze ludzie. Uśmiałem się. chłopie, wirus brodawczaka czy HIVa tylko bytuje w tych okolicach(o***t, o******ca), i nie wywołuje u właściciela wirusa żadnej choroby. Jednak kontakt analny powoduje mikrouszkodzenia śluzówki i dupodajki i cwela, i wtedy wirus przenika do krwiobiegu i wywołuje śmiertelną chorobę. Nawet niewinne bakterie kałowe, jeśli poprzez ranki dostaną się do krwiobiegu, to wywołują stan zapalny, później wrzody etc. Notabene, każdy wrzód może stać się rakiem.

Gość gość
Oczywiscie najwiecej dopowiedzenia maja ludzie ktorzy nigdy anala nie uprawiali a jedynie o nim slyszeli.

Gość goscina
Do czyszczenia d**y - jelit polecam, odkrecyc prysznic od węza. Waz przylozyc do d**y, odkrecic na maksa (lekko ciepla wode). Zlapac w d***e plus / minus litr wody. Poskakac. Siadasz na kibel i spuszczasz wszystko. Pozniej powtorz calosc jeszcze raz. Umyj d**e z zewnatrz i palcem brzegi wewnetrzne o***tu. I *****nko pierwsza klasa. Dodatkowo jestes juz nawilzona/ nwailzony . i juz wiecej nie obsrasz partnera. Pomysl sobie co on czul jak to mył z pod napleta. Oblecha. Kobiety nie srajcie na swoich facetow. Powyzsze czyszczenie ppdwozia trwa max 5min

Gość goscina
Dodam jeszcze, ze kobiety sa takie obleśne. No nasrala facetowi na pale i jeszcze lezala w lozku, zamiast pojsc to umyc. Kurde, ciekawe co by taka zrobila jak by facet przylozyl Ci d**e do cipki i cos w nia wpuścil....