Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiooooonabardzo

powiedźcie, czy spotkaliście kiedyś naprawdę brzydką kobietę?

Polecane posty

Gość zaciekawiooooonabardzo

jakie cechy jej wyglądu składały się na jej brzydotę? pytanie do Pań jak i do Panów. Jestem ciekawa opinii :)

Gość Borissova
Tak. Spotykam codziennie w lustrze. Brzydka kobieta to brzydka kobieta. Najcześćiej na jej brzydotę składają się nieproporcjonalne rysy twarzy. Na przykład za duży, niekształtny nos, małe usta, kwadratowa szczęka. Ogólnie trudno jest tak do końca opisać zjawisko brzydoty. Najlepiej chyba je pokazać. Są też kobiety, które niby nie mają jakichś rażących dysproporcji, ale mimo to nie są uważane za atrakcyjne. Nie wiem na czym to polega. Wiem tylko, że brzydkie kobiety istnieją i ich życie to pasmo niepowodzeń: samotność, nieśmiałość, myśli samobójcze.

nie, nigdy nie spotkałem brzydkiej dziewczyny, jeśli juz to nieatrakcyjne/niepociagajace, ale pewnie przez to, że ich nie poznałem...

Gość olga11212113223233
wiele razy . uwazam ,ze to bzdura ,ze nie ma brzydkich kobiet tylko zaniedbane. owszem sa kobiety co zaniedbane wygladaja strasznie ,a zadbane odpowiednio pieknie. ale sa tez takie co maja małe oczy , duze nosy i np waskie usta plus brzydkie proporcje i wtedy co pomoze..

Gość olga11212113223233
Borissova - ja podobno jestem ładna i mam duże powodzenie ,ale i tak nie mam szczescia w milosci . troche z wlasnej winy ,a troche nie z wlasnej

Prawda jest taka, że uroda przyciąga, ale to co kobieta ma w głowie, jej charakterek zatrzymuje skutecznie faceta. Żadna uroda nie zamaskuje podłego charakteru heh. Ja na swoim kierunku miałem masę kobiet, nie powiedziałbym o żadnej,że była brzydka. Może mnie nie pociągała, ale brzydka nie była - za to świetnie mi się współpracowało, rozmawiało. Zresztą to jest tak subiektywne, że trudno ocenić piękno. Nie ta ładne, co ładne, tylko to co się komy podoba :D

Gość chceMisiery
w sumie to mało jest atrakcyjnych kobiet zazwyczaj można spotkac przecietne, bez szału... takie ot tak normalne natomiast typowe brzydule, tez się zdarzają :D

Gość onaonajestjedyna
brzydki facet ma brzydka twarz plamy na twarzy krosty pobijany caly zachowuje sie jak wiesniak i wcale tego nie widzi smerdzi itp bleee fuj ehh faceci jeszcze jak maja nieswiezy oddech i czerwone rece np nieweim od czego powybijane palce ogolnie moze sie ubierac jak chce ale nic mu nie pomoze haha.

Gość rocco34
Tak spotkałem bardzo brzydka dziewczynę i została moją żoną ale mamy bardzo ładne dzieci.

Gość Andzelika666
onaonajestjedyna-- opisalas tu takiego typa z pod ciemnej gwiazdy a mi sie podobaja tacy szczegolnie jak o nich zadbac to oddaja postokroc:P

TAK - umówiłem się przez internet właśnie z dziewczyną "wątpliwej" urody. Ja jestem szczery chłopak i Ona od samego początku wiedziała że spotykamy się w celu "wzajemnych przyjemności". Oczywiście, jej to odpowiadało bardziej chyba niż mi.. 🙂

Po zapoznaniu, okazało się, że jest nieatrakcyjna. Ale niesamowicie zadbana też była!!!! Bardzo mi się to spodobało i postanowiłem to docenić dając jej maximum satysfakcji 🙂

Ona też się postarała i powiem szczerze, że był to prawie że najlepszy sex jaki miałem zaszczyt doznać!!!!!

Mistrz! Niesamowite pozytywne emocje i oczywiście ciepłe zaskoczenie, po mylącym pierwszym wrażeniu.. 🙂

No, to tyle 😛 

Gość Zpaznokcilakier

Brzydota ,brzydota, ale niektórzy przy bliższym poznaniu zyskują, wątpliwa uroda schodzi na dalszy plan.... 

Gość Polak

Tak. Na marszu shmat.

Gość Gość

Spotkana kiedyś w czerwonym aucie,a druga w szarym..dwie najbrzydsze jakie widziałam, a mniemanie o sobie jakby były cudem..

Gość zxc
Przed chwilą, Samotny Romantyk napisał:

większość jest brzydka

o czym najlepiej świadczy fakt, że muszą się malować, by ładnie wyglądać.

Gość kasamisiukasa

Powiem tak, nie ma co oceniać książki po okładce...

Najlepszy w życiu seks miałem właśnie z taką brzydulą... Ożeniłem się ze ślicznotką i co z tego, jak po ślubie "daje mi" góra raz na 3 miesiące...