Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga11212113223233

dlaczego on tak zrobił?

Polecane posty

Gość olga11212113223233

poznałam pewnego faceta jakieś 1,5 miesiąca temu. podchodzil do mnie cały czas, zagadywal . wział numer , wypisywał codziennie smsy . spotkaliśmy sie wczesniej ze 3 razy. I wszystko było ok , swietnie nam sie rozmawiało ( a przynajmniej moim zdaniem) , mówil mi komplementy , flirtowaliśmy ..Myślałam ,ze na spotkaniu coś sie rozwinie np pocałujemy sie bo wszystko do tego zmierzało . on pisal coraz częściej i smsy w stylu ,ze szkoda ,ze mnie nie ma z nim na 4 spotkaniu ( on mnie zaprosil na nie) było tez ok ,ale pod koniec nie wiadomo dlaczego stal sie jakiś taki bardziej powściagliwy , nie byl juz taki super miły jak wczesniej jak odprowadził mnie na autobus to powiedział ,, to do zobaczenia niedlugo" - miał sie odezwać bo zapraszał mnie na wspólny wyjazd i .. od tego czasu zamilkł.. wiec po co mi robił jakas tam nadzieje i po co mnie wczesniej na ten wyjazd zapraszal? jeszcze wspominal na tym ostatnim spotkaniu ,ze mi wysle zdjecia z sopotu bo wyjezdzał na pare dni .. i nie odezwał sie. ja napisałam smsa ,ze dziekuje za mily dzien i ,ze juz dojechalam do domu. i na to tez mi nie odpisał nic rozumiecie cos z tego?

Gość olga11212113223233
a poza tym skoro jeszcze nic nas nie laczyło mógl to inaczej rozwiązać tzn albo powiedzieć wprost ,ze nic nie bedzie z tego ,albo odezwać ,ale po koleżensku i dac mi do zrozumienia ,ze woli zebysmy zostali kolegami a nie tak chamsko mowic ,ze sie odezwie i zamilknac na zawsze

Gość Kendra25
Jak facet milczy to znaczy że nie ma odwagi powedziec że to koniec znajomości i jest tchórzem poprostu i jeszcze jedno nie masz czego żałować skoro nie miał odwagi wprost powiedzieć.

Gość olga11212113223233
wiem ,ze chcial tą znajomość zakonczyć.. ale dlaczego w ten sposob? moze brak mu było odwagi ,ale mogł chociaz smsa napisać ,albo mógł np potraktować mnie jako znajomą i dać mi to do zrozumienia

Gość Kendra25
Miałam podobną sytuacje dośc dawno temu więc wiem co mówię coś mu w tobie nie pasowało ale nie miał odwagi powiedzieć wprost jest jeszcze jedna opcja może jest ktoś inny a ty jesteś rezerwowa i poprostu odezwie sie jak mu z tamtą ie wyjdzie ja tak miałam ale wtedy to mu podziekowałam za znajomość.

Gość dwqdqdqwdd
ci milczący faceeci to jakas plaga!

Gość Kendra25
Kazdy facet woli sobie zostawić otwarte drzwi i nie palić mostów bo wtedy może ponownie uderzyc za jakiś czas nie wiesz jacy oni potrafią być przebiegli...

Gość olga11212113223233
otwarte drzwi ? nie u mnie po takim czymś.. moglby je może sobie zostawić jakby zachowal sie normalnie i zostalibysmy znajomymi np

Gość Kendra25
U mnie też nie dlatego goń go jak sie odezwie za miesiąc czy dwa !!!!!

Gość chceMisiery
widocznie jestes mało atrakcyjna... żaden facet nie porzuci laski, jesli ta go kręci fizycznie

Gość olga11212113223233
nawet jeśli się jeszcze tam kiedyś odezwie to i tak nic z tego nie bedzie po takim zachowaniu nie zakochałam sie jeszcze może zauroczyłam.. ale i tak mnie to jakos zabolało bo nie lubie byc tak traktowana

Gość olga11212113223233
chceMisiery- nie sądze

Gość cos powiedziałaś nie tak
cos powiedziałaś nie tak pod koniec tego spotkania-ale facet palant i tyle