Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka kontolityna

Dziwi mnie moja siostra

Polecane posty

Gość oliwka kontolityna

siostra lat 36, jeden jedyny raz miała chłopaka, martwi mnie to mówię, proszę wyjdź z nami/wyjedź gdzieś to nie ... bo ona musi (!) ciasto upiec.. i tak piecze dzień dzień Od jakiś 10 lat jej życie to praca - wypieki - sen, praca - wypieki - sen Ładna, szczupłą zadbana ale czy ona w końcu znajdzie chłopa?

Gość hysia myzia
może znajdzie, moze nie

Gość Król Midas
może nie ma ochoty na znajdowanie chłopa?

Gość a kto zżera codziennie ciasto
i jest szczupły? Pozazdrościć.

Gość oliwka kontolityna
nie jest lesbijką :) ona ma figurę świetną - ale ogólnie takie geny mamy Mieszkam w Paryżu - już chciałam kolegę wynająć by ją porwał na jakiś romantyczny wyjazd - kiedyś przed laty chłopak ją porwał do Zakopanego - spotykali się prawie 2 lata siostra jest starsza o 11 lat i ja martwię się o nią a najgorsze że jej ta samotnoć w niczym nie przeszkadza - nawet przyjaciół nie szuka, nie ma koleżannek - jedynie te co z pracy dla mnie takie życie to nie życie

Gość Król Midas
może nie wierzy w ludzi? dokładnie tak jak osoba o nicku \\\\ teraz albo nigdy z innego topiku?

A nie mozesz jakoś zaaranżować spotkania z facetem? Chociaż z drugiej strony nic na siłę, bo jak sie chce to nie wychodzi. Ja znam dwie różne zakonnice, które nie są już zakonnicami. I tak myślę, ze jak już one znalazły facetów, to sama się dziwię, ze są samotni na świecie...

Gość oliwka kontolityna
do it is me jestem na etapie aranżacji sptkania sprytnie to sobie wymyśliłam gdyż aranżuje to spotkanie z moim przyjacielem, zaprosiłam ją do Paryża - przyleci w styczni, i niby będę zapracowana - więc on się nią zajmie oni się znają, chyba niezbyt ona za nim przepada - ale grunt że ona mu się podoba a on to bardzo dobry facet - może nieco dziwak ale w tym pozytwnym sensie więc byłoby wszystko pod kontrolą :) tylko staram się namówić klęgę by w to wszedł :) a potem z górki byłoby

Gość Król Midas
oliwka kontolityna jasne, uszczesliw dziewczynę na siłę, najlepiej osobą na widok której dostaje czkawki... super pomysł :O

Gość a nie pomyślałaś, że ma taki
charakter? Może jest introwertyczką? Może czasem z kimś się spotka i to jej wystarczy? Jeśli jesteście w dość dobrych stosunkach, to gdyby było jej źle, żaliłaby się Tobie, że jest samotna. Nie robi tego, bo najwyraźniej tak jest jej dobrze! Dla Ciebie to dziwne, a dla niej to normalka, więc nie ingeruj zbytnio na siłę w jej życie!