Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Odpowiem na Wasze ogólne pytania!!

Polecane posty

Gość zmartwiony on..
wylecze tradzik calkowicie, to wazne :(

Gość zmartwiony on..
mam 20 lat leczyłem trądzik izotekiem jakieś 10 miesięcy temu no i zostały mi na skroniach i bocznych częściach policzków takie czerwone przebarwienia, blizn na szczęście prawie nie mam, martwi mnie to ze one nie znikną i obawiam się nawrotu tej choroby

wracasz do większego syfu 😭 ja już się z kafe wycofuję na dobre :classic_cool: widzę Wertyp, że za dermatologa robisz :classic_cool: To mnie doradź dziete bo kafeterianie twierdzą żem tłusta dynia :D:D HAHAHAHAH

wiesz zmiany skorne sa wypadkowa zmian hormonalnych, zlej diety, czasami tez genetycznie jest to warunkowane. musisz zmienic sposob odzywiania, ja nie mam tego problemu, ale sadz, ze musisz wyjebac mieso i chemiczne zarcie z diety. mnie bialka, a jak juz to roślinne. konowalow nie sluchaj, bo tylko bede ci gowna dawac.

Gość alleluja, alleluja!!
obiecałeś ćwoku, że wypierdalasz na zawsze!!! I co?? Obiecanki - macanki a głupiemu stio Spadaj drecholu wreszcie na dobre

Gość sefefsa
12skizto ty to spierdalaj w podskokach:D nie zamało ci tematów?

12skizto - ja tam bym ci diete zarzucil, ale z 5 bys zjechala tylko. masz raczej normalna wage, to kwestia preferencji.

Gość zmartwiony on..
no dzieki musze wlasnie diete swoja odpowiednio zmodyfikowac wielkie dzieki za rade:)

Gość offerma123
12skizto ot taka życzliwa jestes ale nie raczysz odpowiedz w tematach które zostały otwarte na twoją cześc może wrzuc kilka nowych fotek?

wiesz jak tu się niemiło zrobiło? :(:(:( zostałam ochrzczona pulpetem!! :D:D już wolę się z Tobą zamienić i zostać drecholem :classic_cool:

zmartwiony on.. - moge ci ulozyc. napisz jak jesz. ja nawet kiedys mialem zeszyt, jadlem doslownie z zegarkiem w reku, by moj trening dawal lepsze rezultaty.

Gość zmartwiony on..
jem- rano: serki,wędliny z pieczywem,bułki słodkie z jogurtami obiad: ziemianki, wszelakie mięso, surówki, zupy warzywne, placki,ryz,czasem jajka, krokiety,pierogi wieczorem; głownie to sa kanapki za dużo niestety jem słodyczy a za mało warzyw

aha, czyli morda do kasacji :D:D Nie no jakieś ostatnio się większe wydają i ktoś mnie zapytał, czy botoks wstrzyknęłam 😭

Gość zmartwiony on..
12skizto bardzo ladna kobieta jesteś

zmartwiony on.. - rano: serki,wędliny z pieczywem,bułki słodkie z jogurtami obiad: ziemianki, wszelakie mięso, surówki, zupy warzywne, placki,ryz,czasem jajka, krokiety,pierogi wieczorem; głownie to sa kanapki rano jedz tylko weglowodany, czyli ryz, pieczywo, zadnych serkow, wedlin. mozesz za to jogurt, ale z tych lepszych. wieczorem - mieso wyrzuz z diety, jajka tez. tylko ryby i jogurty jesli chodzi o bialko. musisz wiedziec, ze te zmiany sa wypadkowa trawienia bialka glownie. bialko trawi sie kilka godzin, a taki banan kilkanasie minut. jogurt i ryba jest lzejszy niz mieso, tez mnie chemii zawieraja. wieczorem - mozesz slodkie, ale nie za duzo. jesli nie bedziesz miec diety, oszpecisz sie. te leki sa tylko na objawy, przyczyna jest zla dieta :(

i te 5 mi zjedzie z tzytzków a one mi są bardzo potrzebne :(:( i właśnie siedze i wpieprzam czipsy, suuuper. ale dostałam karnet na siłkę, więc może coś ze mnie będzie :D:D