Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciafasolciaxxx24

Chyba to był błąd?

Polecane posty

Gość jaaaaa maaaaaaaaaam
on już sie pierwszy nie będzie mógł odezwać, bo ty to zrobiłaś. a widze, że nie odpuścisz. a jeśli bedziesz sie mu narzucać, to jeszcze wśród kolegów cię obsmaruje i będziesz czuła się jeszcze gorzej. znajdź sobie inne zajęcie, bo tylko się zadręczasz, a on pewnie nawet o tobie przez chwile nie pomyślał

Gość stara już nie młoda
Ale to jest burak jak dla mnie, skoro nie stać go nawet na to, aby Ci odpisać. Nie ma kim się przejmować, widać szybko mu miłość przeszła, skoro olał Cię

Gość Olciafasolciaxxx24
Boje sie ,ze nie wytrzymam i sie odezwe do niego.a tak bardzo niechce tego robic...

Gość katarzynnkaa
1. po co mu powiedziałaś, że TEŻ NIE CHCESZ ZWIĄZKU? 2. nie poniża Cię to, gdy on mówi że nie chce związku z Tobą, a jednak rozkładasz przed nim nogi?

Gość Olciafasolciaxxx24
cale 2 miesiace musialam latac za nim a on nic..zero czulosci przytulenia..dopiero dzis mnie przytulil i wyszlo jak wyszlo. :( Myslałam ze chociaz odpisze mi..ale widocznie tak malo dla niego znacze..ze nie mial ochoty mi odpisac :(

Gość Olciafasolciaxxx24
Nie powiedzialam do konca ze nie chce,powiedzialam mu ze mozemyy narazie sie spotykac i zobaczymy jak bedzie,ze nic na sile,ze chcialabym sie do niego przytulic,nie mowilam nic o spotkaniach na sex..nie rozlozylam przed nim nogi..kocham go i brakowalo mi jego czulosci.

Gość jaaaaa maaaaaaaaaam
bo to facet musi latać za babą, a nie baba za facetem. facet to łowca i sam poluje na baby, a ty sie podkładasz. każdy jest dumny e swojej zdobyczy i bardziej ja szanuje niż jak ma gotowca

Gość stara już nie młoda
Z doświadczenia powiem Ci, że na 90% przyleci jak mu cos spodnie będzie rozsadzać. Chcesz być taką zapchajdziurą na telefon dla ex, który ewidentnie ma Cię gdzieś? dziewczyno opamiętaj się:O

Gość Olciafasolciaxxx24
latałam za nim bo mi na nim zalezalo.chcialam byc z nim,myslałam ze jak zobaczy jak mi zalezy to wrocimy do siebie,a to nic nie dalo. Powiedział ze jeszcze ma mniej bardziej dosc jak mu zyc nie daje. Ogolnie najbardziej przykro mi ,ze nie odp.. moze powinnam zadzwonic do niego jutro?alb napisac czemu sie wczoraj nie odezwal?tylko ze znow mam sie narzucac?

Gość katarzynnkaa
"nie rozlozylam przed nim nogi" No jak nie? Uprawialiście seks, czyż nie tak? Facet podkreśla wielokrotnie, że nie chce z Tobą być, że Cię nie kocha, ale Ty rozkładasz nogi. Czy tak?

Gość katarzynnkaa
"moze powinnam zadzwonic do niego jutro?alb napisac czemu sie wczoraj nie odezwal?" Czasami wstyd mi za moją płeć.

Gość Olciafasolciaxxx24
Ok postanowie sie nie odzywac,napisałam do niego nie odp i ok,wiecej krokow nie bede podejmywac. On pewnie jest przekonany ze 2 miesiace za nim latalam,dzis byl sex i sms i ze znow bede latac..moze to lubi? pokaze mu,ze ok nie odp to nie.

Gość Olciafasolciaxxx24
katarzynko.. czasami tak jest,ze ludzie spotykaja sie i wychodzi jak wychodzi,zrobilam to bo chcialam..chwila emocji,uniesienia z tesknoty, Wiem jedno nie dam sie wiecej zbajerowac. Teraz jego kolej..

Gość katarzynnkaa
"wiecej krokow nie bede podejmywac" hahaha, kogo oszukujesz? :D Już z samego rana jutro będziesz skomleć, pisać do niego smsy albo dzwonić, pytać dlaczego tak Cię potraktował.

Gość jaaaaa maaaaaaaaaam
dyskusje i rady nic nie dadzą. zadzwoń do niego i zapytaj się po raz setny czy chce byc z tobą. albo czy było mu dobrze. zapewniam,że skoro sie spuścił, to dałaś rade! szkoda mi ciebie. zrób jak uważasz , bo pewnie i tak sobie wytłumaczysz wszystko i chociaż smska wyślesz. a i tak nic z tego nie będzie

Gość katarzynnkaa
"Teraz jego kolej.." Dziewczynko - on już z Tobą nie będzie! Zrozum to. Zadzwoni ewentualnie gdy będzie mu się chciało dupczyć, a nie będzie miał z kim. A Ty znów będziesz myślała że może zmienił zdanie. I znów będziesz pisała a on znów nie będzie odpowiadał.

Gość Olciafasolciaxxx24
nie zamierzam pisac i pytac o takie rzeczy,zrobie tak jak mi poradzila Kendra.. poczekam do 2 tyg. jak sie nie odezwie to ja napisze czy mozemy sie spotkac?jak odp ze nie to podziekuje mi i tyle..musze dac rade..jak dam to bede z siebie dumna :)

Gość jaaaaa maaaaaaaaaam
mysle, że bzyknął cie dzisiaj, bo było mu cie żal. zresztą faceci wykorzystają każdą "łatwą" sytuacje na bzykanko.

Gość Olciafasolciaxxx24
On tego chcial i ja tego chcialam..stalo sie !! Mysle,ze nie odp bo pewnie chce pokazac mi ze on ma przewage i moze zebym nie robila sobie nadzieji,a moze odp jutro.? nie wiem,ja musze robic wszystko zeby do niego nie pisac..

Gość jaaaaa maaaaaaaaaam
już widze jak zakładasz kalendarz z obliczaniem 2 tygodni. i zapisujesz co mu powiesz. lepiej przez ten czas zajmij się zupełnie czymś innym. i mam nadzieje, że przejdzie ci za te 2 tygodnie i go totalnie olejesz.czego ci życze. dobranoc

Gość Olciafasolciaxxx24
Kendra25 mi tak poradzila ze powinnam sie spytac po 2 tyg zeby sie spotkac i pogadac,

Gość katarzynnkaa
chwytasz się jak deski ratunku każdego wpisu który choć zasugeruje, że powinnaś się do niego odezwać :O No tak, musisz to zrobić, bo jakaś Kendra kazała.

Gość Olciafasolciaxxx24
Chce byc silna..mam nadzieje,ze bedziecie mi w tym pomagac..bede pisac tu jak to znosze ..

Gość Olciafasolciaxxx24
:( jachyba glupieje od tego myslenia o nim.

Gość Olciafasolciaxxx24
Czy to mozliwe zeby po tych latach facet nagle przestal pisac,dzwonic :( nie rozumiem tego,jak mozna tak szybko zapomniec.

Gość jaaaaa maaaaaaaaaam
to ja Ci radze odpuść go zupełnie. kiedyś miałam faceta. co mnie nie szanował.byłam za dobra.po rozstaniu pisałam listy, pozdrawiałam przez koleżanki (niee było komórek) itd. potem zapomniałam, po 2 latach jak mnie zobaczył to oszalał. spotkałam sie z nim 2 razy. i potem odpłaciłam mu tym samym.

Gość Olciafasolciaxxx24
ok zamierzam sie nie odzywac.zobaczymy co z tego bedzie,czy on w ogole sie odezwie do mnie, teraz uciekam..jutro zajrze i opisze czy cos sie odezwal itp. Dziekuje wam za rady.dobranoc

Gość Olciafasolciaxxx24
Nie wytrzymałam :( wysłałam SMS-a "Dlaczego się nie odzywasz?! Dlaczego potraktowałeś mnie jak szmatę? Worek na spermę? Obyś był bezpłodny lub twoje dzieci rodziły się martwe!"...dobrze zrobiłam?..

Gość jaaaaa maaaaaaaaaam
ja pie...le... ide stąd. żal mi cie.