Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się bardzo czy zaszkodził

w pierwszych tygodniach ciazy łykałam bardzo dużo tabletek uspokajających

Polecane posty

o ciąży dowiedziałam się w 6 tygodniu ciąży. w tym czasie łykałam bardzo dużo tabletek typu persen, bo mam bardzo stresującą pracę. teraz już nic nie biore, bo wiem, że nie wolno, czasami tylko melisę wypiję. myslicie, że te tabletki mogły uszkodzić płód? boję się, że tymi tabletkami mogła go uszkodzić. ale pojęcia nie miałam, że jestem w ciąży...

Gość nie wiem poczytaj
poczytaj na ulotce i w necie o tych lekach.Ja ci powiem,ze dowiedzialam sie o ciazy w 13 tygodniu a nie szczedzilam sobie alkoholu i papierosow do tego czasu i dziecko urodzilam w pelni zdrowe

jest tu może ktoś, kto się zna? u lekarza już byłam, raz, mówił, dał mi skierowanie na wszystkie badania, za dwa tygodnie z wynikami mam iść na kontrolę. cholernie się boję tej wizyty, bo boję się, że przez własną głupotę skrzywdzę swoje własne dziecko. oboje z mężem bardzo chcieliśmy dziecka, ale robiłam testy prawie codziennie, a test wyszedł pozytywny dopiero w szóstym tygodniu.

no właśnie na ulotce jest napisane, że nie zaleca się przyjmować kobietom w okresie ciąży.

Gość nie wiem poczytaj
na ulotce jest zawsze tak napisane,ale ja mysle,ze nie masz co sie przejmowac.Ja chlalam tyle miesiecy nie wiedzac o ciazy i bylo wszystko ok.Dzis syn ma 3 lata i jest naprawde dobrze. Nie martw sie,bo to bardziej dziecku zaszkodzi.Lepiej wypoczywaj.Naprawde nie martw sie.