Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

L_E

Ginekolog - dr. Hadas/ dr. Doniec

Polecane posty

Witam, mam pytanie odnośnie dwóch panów wymienionych w temacie. Czy są godni polecenia i z jakimi kosztami wiąże się wizyta. I czy ogólnie wszyscy lekarze ginekolodzy przyjmują prywatnie czy bezpłatnie też można?

Gość jeśli tylko...
Jeżeli masz na myśli Hadasia z Poznania to godny polecenia. Tego drugiego lekarza nie znam. W gabinecie, w którym przyjmuje Hadaś jest też bardzo dobra babka Biegańska. Wizyta to 200 zł (wizyta, usg i cytologia), stawka aktualna na 2011r.

Gość kasinka...
Perwersjo, owa zasada dotyczy form w mianowniku, albowiem gdy "doktora" odmienimy "r" jako ostatnia litera sie zmienia (np.w "a"), a wtedy kropka jest niepotrzebna ;)

Gość kasinka...
a opinie o lekarzach mozna sprawdzic wpisujac ich nazwiska i specjalizacje w wyszukiwarke strony www.znanylekarz.pl

Dobra, chciałam się też dowiedzieć ile płaci się za wizytę, czy w ogóle się płaci bo takiej informacji nigdzie nie znalazłam

"Perwersjo, owa zasada dotyczy form w mianowniku, albowiem gdy "doktora" odmienimy "r" jako ostatnia litera sie zmienia (np.w "a"), a wtedy kropka jest niepotrzebna " Mi tego tłumaczyć nie musisz. W temacie skrot zastępuję formę mianownika, więc powinien być zapisany bez kropki. 🖐️

Może i nie jestem dobra z polskiego ale wy piszecie nie na temat. Dlatego prosiłabym o odpowiedzi na temat.