Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dimlondwen_818

Problem z zajsciem w ciąże...łączmy się

Polecane posty

Gość dimlondwen_818

Hej zaczełam starania w sierpniu 2011 roku niestety nic...okazało się zę mam torbiele funkcjonalne na prawym 5 cm i na lewym 3 cm...niby nic groźnego ale skutecznie uniemożliwiło mi to zajście w ciąże.. brałam primolut przez 20dni potem dostałam okres tak jak miało być niestety torbiele znikneły ale okazało się ze prawy jajnik cały pokryty jest małymi torbielami lekarz stwierdził że ma budowe policystyczną i jest powiększony... powiedział także ze mogę nie miec owulacji choc torbiele wskazywały by na to ze ona jednak jest... Teraz mam czekac na okres i mam przyjsc w 10dniu cyklu na badanie sprawdzające czy mam owulacje... Czy to może być zespoł policystycznych jajników jak myślicie jezeli tylko jeden jajnik jest nieprawidłowy a drugi oki... Jesli okaze sie ze nie mam owulacji bede miała zrobione wszystkie badania hormonalne jesli na dal nie bedzie małej fasolki na badanie zostanie wysłany mój mąż co myślicie o takim leczeniu..? Czy ktos był w podobnej sytuacjii.? Wiem że są sprzeczne informację dotyczące PCO.. Sama nie wiem co juz mam mysleć... Jakie wy miałyście problemy przy staraniach o dzidzie..?

My się staraliśmy z mężem rok. Jakieś 8 miesięcy od poczatku strań wyszło na jaw , że mąż ma za mało plemników. Androlog kazała powtórzyć badanie ale nie zdążył bo byłam już w ciąży. :-)