Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina1990

Mój pierwszy raz...

Polecane posty

Gość Kalina1990

Witam. Mam 21 lat i niedawno straciłam dziewictwo. Czekałam z tym do tej pory, ponieważ chciałam to zrobić z chłopakiem w którym się zakocham z wzajemnością. No i faktycznie. Poznałam super chłopaka, bardzo dobrze nam się układa i po półrocznej znajomości miałam swój pierwszy raz. Mój chłopak, który jest ode mnie 3 lata starszy nie jest prawiczkiem od dawna, więc trochę się bałam, że popsuje sprawę... I kurde popsułam. To była taka masakra, że szkoda gadać. Spinałam się jak nie wiem, bolało mnie tak jakby ktoś we mnie dłubał rozgrzanym prętem i w ogóle. Skończyliśmy po 15 minutach, bo ja już nie mogłam tego wytrzymać. Chłopak mówił, że w porządku, że rozumie i że na pewno będzie lepiej. I mam takie pytania: Czy "seksu" da się "nauczyć"? Są jakieś "wskazówki"? Czy może to po prostu przyjdzie z czasem? Bardzo mi dobrze z tym chłopakiem i chciałabym, żeby nasze życie seksualne również było fajne, a nie kończyło się taką masakrą. No i jego rozczarowaniem, bo przecież chciałby "dobrze" prawda?

Gość fghjkcvbn
zawsze pierwszy raz jest trudny ze tak sie wyraze... PS.Piekne masz imie :)

Gość Kalina1990
fghjkcvbn zawsze pierwszy raz jest trudny ze tak sie wyraze... PS.Piekne masz imie Dzięki :)

Gość Kalina_1990
cuduŚka o kurde to mnie przestraszyłas....... ''Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem,możemy latac tylko wtedy,gdy obejmujemy drugiego człowieka"

Powiem tak że z seksem jest jak z winem czym starsze tym lepiej smakuje;-) musisz wyluzowac, a nie spinac sie ..! Z czasem bedzie coraz lepiej ! Choć faktem jest że to nic takiego nadzwyczajnego .., tylko dbaj o to żebyś nie czuła że to sie robi tak prozaiczne jak mycie rąk..

Gość Czy może tak być...
Z moim psem na misjonarza.